Hugh Grant: inca un sex simbol pentru femei

"Nu sunt un tip profund", declara el fara ocolisuri. "Mereu am fost vazutasa". Asa l-am vazut si noi in mai toate filmele in care a jucat. Poateca e de vina intensitatea ochilor atat de albastrii si... britanici?

Cariera lui a luat amploare odata cu rolul jucat in 1990 in "Patru nuntisi o inmormantare", dar a facut apoi o multime de alte filme, putinedintre ele nefiind comedii romantice (printre ele se numara "Mickey, ochialbastrii" , "Englezul care a urcat un deal, dar a coborat un munte","O ingrozitor de mare aventura").

"Poate sunt vazut astfel si din vina mea, pentru ca am repetat acelasirol in mai multe filme."

Asta nu-i stirbeste insa din popularitate.
Fanele lui isi doresc sa-lrevada oricand jucandu-si rolul care l-a consacrat. Si nu numai o data afost comparat cu marele talent romantic al Hollywood-ului, Cary Grant. Sipe langa carisma de care da dovada, Hugh este remarcat pe orice platoude filmare pentru seriozitatea cu care joaca si punctualitatea de careda dovada.

"Sarmul radiaza mereu in jurul lui", spune actrita Sandra Bullock candil descrie pe Hugh. "Si este atat de inteligent si de constiincios. Suntuimita mereu cand joc alaturi de el. Si ca sa ne incante, ne lasa sacredem ca face eforturi mari pentru a fi asa."

Ii place sa joace in comedii pentru ca ele nu provoaca niciodata durere,iar lacrimile, daca apar cumva, sunt de pe urma rasului.
Si nu credeca este un actor caruia sa i se potriveasca roluri serioase. Se simtein largul sau atunci cand momentele de seriozitate sunt finalizate cumomente comice.

"Sunt actor de aproape 20 de ani, iar cand sunt putin obosit si necajitspun ca am sa o termin cu actoria in urmatorii doi ani. Bine ca stareaasta nu dureaza niciodata mai mult de 2 zile!"

Ii place foarte mult sa citeasca, iar daca ar renunta i-ar ramane multmai mult timp pentru cartile pe care le iubeste. Adora personajele dincarti, sau pe autorii cartilor.
Printre preferatii sai se numara LordByron, Nabokov, Evelyn Waugh.

"Mi-am dorit mai mult sa scriu, decat sa joc. Si acum imi doresc acelasilucru. Am mai scris cate ceva, dar inca nu am reusit sa scriu un scenariula care ma gandesc de multi ani. Insa de doi ani n-am mai scris nimic,si poate de aceea..."

Il mai tine ocupat afacerea sa. Are o casa de productie, "Simian Films",pe care a deschis-o alaturi de fosta iubita, Elizabeth Hurley. Nu vreasa spuna nimic despre ea, desi au fost impreuna timp de 13 ani. Liz areacum un baietel (Demian) cu alt barbat (Steve Bing).

Si lui ii plac copiii, dar nu este genul de tata care "sa intre incamera si sa-si invarta puiul deasupra capului", declara sex simbolulHugh Grant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod