Diana Munteanu, blonda din intamplare

Diana Munteanu este VJ la patru emisiuni ale postului MTV: European top20, Hitlist UK , Top 40 si MTV Party Zone. Este volubila, naturala sifoarte bronzata. Ea considera ca munca de VJ este cea mai mare realizarea vietii ei.

Cum este sa faci cariera in televiziune?
Este mai greu decat pare. Implica munca unei echipe, desi de obicei celcriticat este V.J-ul. Eu am fost ajutata si de faptul ca am terminatactoria. Am scapat de tracul camerei si am invat sa fiu naturala insituatii de stres.

Cum ai ajuns la MCM?
Am fost adusa la niste probe de un prieten. Apoi la MTV nu stiu dupa cecriterii am fost selectati pentru ca nu am ramas toti.

Care este cel mai fericit moment din cariera ta de V.J.?
Cea mai mare realizare este prezenta mea la MTV Muzic Awards de anultrecut. Am fost frapata de profesionalismul de acolo. Totul era planuitpana la detaliu.

Cum ti s-au parut vedetele?
Impresia generala pe care mi-au lasat-o a fost foarte buna. Suntprietenoase si comunicative. Cea mai simpatica mi s-a parut KylieMinogue.

Care este cel mai trasnit compliment pe care l-ai primit?
Primesc zilnic complimente de genul: "Esti drogul meu", "Esti viata mea",dar cel mai mult m-a impresionat un gest de-a lui Enrique Iglesias. L-amrugat sa imi dea un autograf si el m-a desenat intr-un mod groaznic. Credca in imaginatia lui aveam cu 30 de kilograme mai mult.

Te-ai lovit vreodata de comentarii asupra culorii parului tau?
Faptul ca sunt blonda e o intamplare. Ma pregateam sa merg la o nuntasi nu aveau la coafor alta vopsea. Dar imi place mult culoarea paruluimeu. De aceea nu dau atentie la comentarii si nici nu ma deranjeazabancurile cu blonde.

Modul tau personal de vestimentatie difera mult de "costumatia" de V.J.?
Nu difera foarte mult. Mie imi place mult sa ma imbrac sport in viatade zi cu zi. A fost o coincidenta fericita ca acesta este si stilulMTV-ului. La ocazii speciale imi place insa sa port ceva elegant.

Cum te-a schimbat faptul ca esti o persoana publica?
Eu zic ca m-a schimbat in bine. Am invatat foarte multe lucruri si amevoluat ca persoana. Dar acum trebuie sa fiu mai atenta cu aparitiilemele in public si in general, cu tot ce fac.

Care este deviza ta in viata?
"Traieste clipa", categoric.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod