Celebritati transformate din pacatoase in sfinti

Vedetele au obiceiuri cat se poate de ciudate. Si la fel se poate spunesi despre aparitiile in public. Dar odata cu varsta, incep sa-si schimbecomportamentul. Oare?

Leonardo Di Caprio a participat de curand la premierea ultimuluisau film "Catch Me If You Can". Iar la petrecerea de dupa nu a doritcocktail-uri. De curand, la cei 28 de ani, prefera o cafea in locul unuicocktail.

Legendarul Jack Nicholson a fost vazut in compania celor mai frumoase sidorite femei de la Hollywood. Si a frant multe inimi de-a lungul timpului,dar acum, la cei 65 de ani, Jack prefera sa petreaca seri linistite,singur, in oras.

Robbie Williams a fost de multe ori surprins purtandu-se necuviincios lapetreceri: prea mult alcool consumat sau folosind droguri.
Astea toateinainte de marele succes. Acum, cu cinci albume si peste 80 de milioanede dolari inregistrate in urma vanzarilor, este adeptul petrecerilor"sanatoase" si a traiului in L.A.

Australianul Russell Crowe, atat de dorit de femei, pare ca isi va faceaparitia in public cu o noua imagine. La cei 38 de ani, Gladiatorul eracunoscut pentru comportamentul neadecvat la intalnirile mondene. Insa apromis recent ca se va purta fara repros la intalnirea de luna viitoarela care a fost invitat. Ne va arata oare cat de mult s-a maturizat?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod