Hollywood: Vin Diesel, viaţa explozivă a unui chelios sexy. Descoperă-l!

Este un adevărat erou al filmelor de acţiune. A devenit cunoscut pentru talentul său actoricesc combinat cu fizicul de invidiat. În plus, a fost ajuta şi de timbrul grav al vocii. Pe numele său adevărat Mark Sinclair Vincent, Vin Diesel a devenit celebru datorită unor filme precum "Multi-Facial", "Strays", "The fast and the furious", "Babylon A.D.", "The Chronicles of Riddick".

Vin Diesel a debutat la vârsta de 7 ani când a apărut în piesa de teatru "Dinosaur Door", scrisă de Barbara Garson.

Aceasta a fost produsă la Theater for the New City, în New York.

La începutul anilor 1990, Vin Diesel produce şi joacă în scurt metrajul "Multi-Facial" care îi aduce şi o nominalizare în 1995 la festivalul de la Cannes. Succesul nu s-a lăsat mult aşteptat pentru actor, fiind remarcat de celebrul regizor Steven Spielberg care i-a oferit un rol în  filmul "Saving Private Ryan" în 1998. Vin Diesel a devenit cu adevărat celebru după ce a jucat în producţiile "The Fast and the Furious" şi "Triple X".

Iată 8 lucruri pe care nu le ştiai despre vin Diesel!

1.
Actorul se descrie ca fiind "o persoană de culoare", de etnie ambiguă.

2. Starul nu şi-a cunoscut niciodată tatăl biologic şi a fost crescut de cel vitreg - un profesor afro-american pasionat de teatru.

3. Şi-a schimbat numele înainte sa joace in filme. "Vin" este prescurtarea lui Vincent, iar Diesel era porecla dată de prietenii săi care obişnuiau să-i spună aşa, făcând referire la energia pe care o avea.

4. Înainte de a deveni faimos avea o podoabă capilară bogată, aşa cum se poate observa şi dintr-o imagine aflată în albumul liceului.



5.

A lucrat ca portar pentru un club de noapte din New York,  “The Tunnel”.

6. Are un frate geamăn pe nume Paul, un frate mai tânăr Tim şi o soră Samantha.

7. Are o fetiţă pe nume Hania Riley, născută pe data de 2 aprilie 2008,  făcută cu iubita sa, modelul Paloma Jimenez.

8. În adolescenţă a încercat şi o carieră de dansator, în anii ’80 făcând parte dintr-o trupă de breakdance.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod