Hollywood: Top 7 vedete cu decolteuri dezastru. Vezi cât sunt de hidoase!

Decolteul reprezintă una dintre cele mai admirate zone din trupul unei femei. Însă, nu de puţine ori, acesta nu este deloc plăcut la vedere. Motivul? Implanturile sau operaţiile de mărire nereuşite. Iată câteva dintre cele mai dezastruoase decolteuri ale starurilor.
1 din 8

Tori Spelling

Chiar dacă a apelat în nenumărate rânduri la medicii esteticieni, Tori Spelling nu a reuşit să scape de problemele pe care le are cu sânii. Şi, în ciuda operaţiei de implanturi cu rezultate dezastruoase, actriţa nu renunţă la decolteuri, dezvăluind o privelişte de groază.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca pe 6 Iul 2012, 22:03
    Sutien fara burete / push-up

    Pentru Elena : Sutien fara burete sau push-up se gaseste la Jolidon dar la un pret mai piparat. Sunt de acord cu tine.. in general tot ce este natural este mai frumos :) Din pacate cu mine natura a fost cam prea generoasa, mi-as dori niste sani mai micuti. Sper ca te-am ajutat si iti vei gasi sutienul potrivit.

    0
    0

  • elena pe 6 Iul 2012, 12:34
    yeac!!!

    societate bolnava!!! eu, inca, mai caut sutien fara push up si nu gasesc! s-au tampit rau. am sanii mici, imi plac asa, naturali si nu vreau niciun push up! pfff!!! sper sa gasesc...am ramas ingrozita si scarbita sa nu mai gasesti un sutien normal, fara bureti si toate prostiile!!!

    3
    0

  • onutta21 pe 6 Iul 2012, 11:29
    ***

    versace e campioana !!!!!:)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod