Hollywood: Top 7 tatuaje penibile ale vedetelor. Vezi ce modele au ales!

Tatuajele sunt la modă nu numai în rândul vedetelor, ci şi al oamenilor obişnuiţi. Numele persoanei iubite, chipurile copiilor, inimioare, fluturaşi sunt doar câteva dintre desenele preferate de celebrităţi şi nu numai. Însă nu toate tatuajele sunt reuşite sau înţelese de ceilalţi. Am găsit pentru voi câteva tatuaje neinspirate de pe corpul vedetelor.
1 din 8

Scarlett Johansson

Zilele trecute, actriţa în vârstă de 27 de ani şi-a îmbogăţit colecţia de tatuaje cu unul nou. Scarlett a mers la atelierul unui cunoscut artist parizian şi l-a rugat să-i aplice un model care speră să-i aducă noroc. Vedeta şi-a ridicat apoi bluza pe stradă, dezvăluind noua sa "achiziţie": o potcoavă!

Vedeta are mai multe tatuaje în diferite părţi ale corpului. La începutul acestui an, ea a dezvăluit un tribut adus New York-ului - un tatuaj în formă de brăţară pe încheietura mâinii drepte. Scarlett şi-a făcut apoi un tatuaj şi pe interiorul mâinii stângi, un soare care răsare deasupra mării, în timp ce pe glezna dreaptă are două cercuri întretăiate, într-unul dintre acestea fiind înscrisă litera A.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 2 Dec 2012, 02:04
    vai de voi

    Lil Wayne e plangacios? Toate tatuajele lui au un sens si o poveste desteptilor. Si acele lacrimi tatuate, cred ca cel care a scris articolul nu ar rezista nici macar la jumatate din acea durere. Ganditi si voi inainte sa scrieti !

    3
    0

  • ... pe 30 Nov 2012, 16:00
    ...

    Nu ca as vrea sa fiu rautacioasa, insa nu numai ca nu ati putut copia numele corect al lui Mark WAHLBERG, dar...nici macar sa nu stiti ca se scrie IISUS???

    7
    0

  • Silvia pe 29 Nov 2012, 21:48
    Nu este scris corect

    In primul rand se scrie Bieber nu "Biber" si Iisus nu "Isus".Daca tot ne dam destepti sa ne dam pana la capat!:)

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod