Hollywood: Top 7 cele mai sexy mame de vedete. Vezi cine sunt!

Frumuseţea se moşteneşte. O dovedesc starurile care s-au născut din părinţi superbi. Beyonce, Scarlett Johansson, Kim Kardashian sunt doar câteva dintre celebrităţile care au avut norocul să se nască în familii în care frumuseţea domină.
1 din 8

Tina Knowles

Are 58 de ani şi arată senzaţional. Este vorba de mama cântăreţei Beyonce. Mama artistei este designer, iar în 2004 a lansat alături de fiica sa celebră o linie de îmbrăcăminte numită "House of Dereon".
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alexandra pe 8 Nov 2012, 14:58
  mda

  mama lui beyonce si mama lui kim k nu mi se par mari frumuseti. sunt durdulii bine, doar ca sunt bine imbracate. si mama arata la fel, doar ca nu are haine McQueen si pantofi Gucci.

  4
  0

 • simika pe 8 Nov 2012, 09:32
  banii si timpul...

  Nu stiu daca si-au facut sau nu operatii, nu este acesta un criteriu pentru a-ti pastra tineretea...ideea e ca noi, oamenii de rand, avem timpul limitat! Ne impartim intre casa, munca si eventual copii. Abia ne ramane timp pentru noi. Prin urmare, poate avem bani, dar nu avem timp sa mergem la sala de sport sau la un SPA, sau invers, poate avem timp, dar nu avem banii necesari. E cu dus-intors. Cei mai fericiti oameni sunt cei care au gena de asa natura incat nu au nevoie de operatii sau ore petrecute in sala de sport. Fericitii de ei!

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod