Hollywood: Top 6 cele mai urâte gravide

Sarcina aduce cu sine o frumuseţe aparte pentru femei. Acest fapt a fost demonstrat de staruri precum Jessica Alba, Carla Bruni sau Victoria Beckham. Există însă şi femei care nu sunt la fel de norocoase ca aceste doamne, iar sarcina le aduce nenumărate kilograme în plus, retenţie de apă, oboseală, cearcăne, iar toate adunate nu le oferă un fizic foarte plăcut.
1 din 7

Britney Spears, departe de gravida model

Britney a trecut printr-o perioadă mai grea, iar problemele au lăsat urme pe fizicul cântăreţei. Acum însă, mămica pare a se simţi mult mai bine.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jane pe 22 Iul 2011, 13:13
    subiect abordat aiurea

    Nu sunt de acord cu acest,,top''...fiecare gravida e frumoasa in felul ei! Sa va fie rusine!!!!

    5
    0

  • anna24 pe 20 Iul 2011, 09:12
    sa va fie rusine

    Un articol de toata jena,nu ca restul articolelor ar fii mai bune dar asta le intrece pe toate. Cum puteti jigni in acest hal femeile gravide.RUSINE!!!!!!!!!!

    10
    1

  • Diana pe 16 Iul 2011, 21:19
    bine ca Nicoleta Luciu e "foarte sexy gravida"

    Un articol jalnic.Cum puteti numi o gravida urata?Sunt surprinse in anumite ipostaze care nu le avantajeaza,insa daca erau Photoshopate aratau extrem de bine,precum alte matrcuce de la noi care abia asteapta sa fie gravide ca sa faca pictoriale si sa ia bani :))))

    22
    0

  • mcconstanta10 pe 16 Iul 2011, 18:30
    cel mai frumos lucru tu il consideri oribil!!!!rusine!!!

    cum poti spune ca o femeie insarcinata este urata?te auzi ce spui,sau citesti ceea ce scrii?tocamai in momentul acela femeia este cea mai frumoasa!!!!si sti de ce pentru ca poarta in pantecele sale o fiinta.pentru ca e ceva extraordinar sa dai viata,pentru ca un copil este o binecuvantare!!!!chear daca o femeie se ingrasa,are cearcane sub ochii,sau orice altceva,nu o face o gravida urata,nici macar o femeie urata!!!!e ceva normal ca sarcina sa te oboseasca,sau sa te schimbe dar in niciun caz nu te face urata!!!! Doamne ce articole aiurea!!!!!!

    25
    0

  • sorell pe 16 Iul 2011, 10:07
    gravide

    un alt articol de toata jena...

    29
    0

  • Maria pe 16 Iul 2011, 01:04
    ...

    Pink este superba,la fel ca si celelalte.. !

    23
    1

  • Florina pe 15 Iul 2011, 23:53
    pfff

    cum puteti scrieti ca o femeie gravida e urata? e normal sa te ingrasi in perioada sarcinii, unele se ingrasa mai mult,altele mai putin, asta nu inseamna ca esti urata. faptul ca sunt persoane publice, astea nu iti da dreptul sa le judeci.

    31
    0

  • tarziunoaptea pe 15 Iul 2011, 23:19
    cele mai urâte gravide

    Un articol de o rara nesimtire si de un rar prost gust!!!!!! Ce subiect penibil!!!!!!! Inainte de a publica un asemenea articol, TU cea/cel care ai scris articolul, INFORMEAZA-TE mai bine!!!!!!! Si eventual, uita-te si TU in oglinda!!!!!!!!!!!

    43
    0

  • july pe 15 Iul 2011, 23:08
    nesimtire

    ia lasati-le in pace e normal ca atunci cand esti gravida te mai ingrasi dar dupa ce nasti poti sa mai slabesti

    31
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod