Hollywood: Top 5 transsexuali celebri

Concursurile de frumuseţe organizate pentru transsexuali aduc în prim plan frumuseţi nebănuite. Pe lângă acestea, talentele deosebite ale unora a atras atenţia asupra acestei comunităţi, iar dacă mai punem la socoteală şi alegerea unor copii de vedetă să-şi schimbe sexul, nu este de mirare că tot mai mulţi transsexuali sunt vedete în toată puterea cuvântului. Iată câteva dintre ele:
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 10 Mai 2011, 16:25
    :-&

    Mda.....si mie mi se face rau cand ii vad.Mai ales pe "barbatul insarcinat".Intai a fost femeie apoi si-a facut operatie si a devenit barbat, iar apoi, de parca nu era de ajuns a mai si facut un copil.Mie mi se pare de neconceput o astfel de idee .Si pe deasupra nu cred ca acel copil este intr-adevar sanatos pentru ca oricat de multe interventii chirugicale ar face , placenta nu este la fel ca la o femeie.Si imi este chiar mila de acel copil pentru ca atunci cand va fi mare si va merge la scoala toti copiii vor rade de el.Si nu stiu ce a vrut acest barbat sa demonstreze pana la urma.

    2
    1

  • Eleonore pe 7 Mai 2011, 16:13
    Trans..

    Mie imi produc greata asemenea personaje..Si la noi in Ro se fac astfel de schimbari pe banii Casei de asigurari de sanatate..RUSINE!! Sa faca ce vor dar pe banii lor!!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod