Hollywood: Top 5 bărbaţi perfecţi

Extrem de sexy, bogaţi, taţi şi/sau soţi iubitori, iar lista calităţilor nu se opreşte aici. David Beckham, Bono, Jon Bon Jovi sunt câţiva dintre bărbaţii pe care orice femeie îi doreşte şi care se apropie de perfecţiune. Mai sunt şi alţii? Completează lista. 
1 din 6

David Beckham, un tată model


Fotbalistul David Beckham este un tată şi un soţ model. Ce şi-ar putea dori mai mult o femeie? Proaspăt tătic de fată, soţ iubitor şi unul dintre cei mai răvniţi bărbaţi, David se încadrează cu uşurinţă în lista bărbaţilor perfecţi. Pe lângă faptul că este un familist convins şi un fotbalist de succes, David se pare că ascunde şi alte calităţi, precum cea de bucătar. Vedeta s-a apucat chiar de gătit pentru familia sa, iar ultima dată a pregătit Risotto. Mândru de cum i-a ieşit mâncarea, acesta a fotografiat-o şi a postat-o pe Facebook.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miss pe 17 Oct 2011, 09:35
    hmm

    doar beckham sa zicem..."perfecti" insa din punctul meu de vedere sunt reynaldo gianecchini..sau josh hartnett!

    0
    0

  • mimi pe 28 Iul 2011, 17:09
    Jon Bon Jovi

    Jon Bon Jovi zic ca isi merita locul si la fel si ceilalti intr-o masura...de ce ? pentru ca intr-o camera de 20 de doamne/domnisoare cand vine vorba de barbati ''perfecti'' se aude numele lor cel putin spus o data.:))

    1
    0

  • nadya_dark pe 25 Iul 2011, 16:17
    Perfecti?

    E prea mult spus,nimeni nu poate fi perfect,,,imbina doar utilul cu placutul ,sunt si ,,casnici,, si de cariera ..bravo lor!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod