Hollywood: Top 10 vedete scunde, dar sexy

Nimeni nu poate nega faptul că picioarele lungi ale unei femei stârnesc... imaginaţia bărbaţilor, fiind un simbol al frumuseţii. Însă Eva Longoria, Christina Aguilera, Nicole Richie (1,55 metri) şi Ellen Page (1,55 metri) au demonstrat că picioarele "până în gât" nu reprezintă totul. Feţe angelice, forme apetisante, talent, frumuseţe - iată cei mai importanţi factori care au contribuit la succesul lor la Hollywood.
1 din 11

Shakira

Are o înălţime de 1,55 metri, dar niciodată nu a fost complexată. Şi asta se vede din atitudinea ei...
 

Comentarii (46)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • spirrit71 pe 6 Dec 2014, 22:21
    Poti fi sensuala si atractiva indiferent de inaltime!

    ...vedeti top 10 vedete sub 1,60 pt cele mici.Cele inalte deasemeni. TOTUL ESTE ATITUDINE SI STIL. SPUNETI NU COMPLEXELOR SI COMPARATIILOR INUTILE. AVETI GRIJA DE VOI SI ALEGETI SA IMBRACATI DOAR CE VA STA BINE, NU CHELTUITI BANI PE TAMPENII LA MODA, CARE DEZAVANTAJEAZA. SA FITI IUBITE!

    0
    0

  • aaaa pe 19 Mar 2014, 15:18
    ....

    ...cele inalte...daca se pastreaza slabute pot fi OK...dar....daca se ingrasa devin namile....

    0
    0

  • alexandra pe 27 Ian 2013, 11:32
    fetele scunde sunt mai senzuale

    Cata rautate... nu conteaza fetelor inaltimea.Conteaza sa ai talent, atitudine ,frumusete. degeaba ai 1,80 daca arati ca o barza si nu gasesti nimic atragator. sa fim seriosi totul se rezuma la picioare lungi? eu am 1,65 si ma simt minunat asa. cunosc foarte multi barbati care adora fetele mai scunde decat cele inalte.

    3
    0

  • RalucaRalu pe 20 Ian 2013, 17:38
    sunteti nesimtiti

    Nu aveti nimic in cap,nici voi fetelor care va laudati in sus si in jos ca sunteti inalte nici voi celelalte,pana la urma conteaza cum arati,cum te ingrijesti si cum te comporti nu cat de inalta esti,ca baieti sunt destui pentru toate masurile..deci stati linistite si nu va mai certati atat..pe bune eu zic ca in loc sa va injurati aici sa va duceti si sa faceti un sport ceva,pentru ca degeaba sunteti inalte sau scunde sau oricum daca sunteti pline de celulita si nu aveti un corp tonifiat...apropo ade ai adus un argument prost cu varul tau,pe bune a inselat-o pe iubita lui doar pentru ca e mica?:)))ce prostie,e un fraier asa ca nu mai povestii la nimeni despre el:-*

    5
    0

  • Otilia pe 7 Ian 2013, 15:19
    Mai inalta sau mai josutsa?

    Sper ca ati inteles ce am scris, sint din Chisinau, stit ca la noi vocabularul e plin de rusisme si m-am straduit sa scriu pe intelesul vostru si in acelasi timp repede. va pup

    2
    0

  • Otilia pe 7 Ian 2013, 15:16
    mai inalta sau mai josutsa?

    salut, am 20 ani si am 1.78 si ma mindesc enorm! Cineva spunea ca fetele inalte sint foarte invidioase pe cele micute..)))) si eu care toata viata ziceam ca e invers)) dar bine, vreau sa zic ca p parcursul timpului am observat atentia barbatilor atit inalti cit si mai scunzi decit mine. Iar actualul meu iubit ma roaga intotdeauna sa-mi iau tocuri cind iesim ca sa fiu un pic mai inalta decit el care are 1.90)) Asa ca fetelor nu mai raspundeti voi in locul majoritatii pentru ca gusturile sint diferite. Va spun doar una: poti fi inalta, josuta, frumoasa sau urita, mai plinuta sau slaba, insa parerea voastra fatsa de voi insiva e cartea ta de vizita ca femeie, si nu exista nici un camuflaj, pina la urma tot iese la suprafata. Sfatul meu: scapati de complexe cit mai repede. Cum? Deja fiecare are leacul sau. Eu de exemplu ma complexam foarte tare din cauza ca port marimea 40, 40.5.... pina cind am participat la un concurs de frumusete care mi-a dat o incredere nemaipomenita. M-am dezvoltat tirziu, la 16 ani nu aveam sini delok si purtam sutieni doar ca sa ascund, am inceput sa fac dans, volei. Si acum tin minte perfect cum faceam topless pe o plaja parasita cu fetele de volei si timp de o saptamina am ajuns sa nu mai port sutieni delok, si acum cu mare greu ii port)) acum am deja marimea 2.5 si ma mindresc) Multa bafta fetelor! cit mai multa incredere de sine!

    2
    2

  • aly pe 29 Nov 2012, 08:31
    fete scunde

    sunteti fenomenali cei care faceti comentarii rautacioase. fiecare e asa cum l-a lasat D-zeu, frumusetea unui om nu sta in inaltimea lui.Dimpotriva, stiti cum se spune, ''esentele tari se tin in sticlute mici'' :) si apropo: eu am 1:56 iar sotul meu 1:93, cine spune ca barbatilor inalti nu le plac femeile scunde sa ma scuteasca!

    2
    2

  • andreea pe 26 Nov 2012, 17:39
    pt maria

    informeaza-te inainte sa vorbesti.beyonce are 1,70, angelina jolie are 1,75, megan fox 1,64.si lasa vrajeala ca ai vrea sa fii mai scunda de 1,60 k asta nu o crede nimeni.marlyn monroe avea 1, 65.era sexi ca pe vremea aia nu umblau femeile dezbracate ca acum.era ceva nou pt oameni sa vada o femeie imbracata ca ea.si in legatura cu ultima fraza....crezi ca un barbat nu isi doreste langa el o femeie inalta si puternica?dar se vede ca tu ai mentalitatea bunicii.

    8
    0

  • maria pe 6 Nov 2012, 20:58
    micute

    eu sunt de 1.60 si credeti ma mi as dori sa fiu la inaltimea perfecta a lui Merlyn Monroe adica 1.56 ,pe care consider eu adica nu numai eu ci toate femeile perfecta,toate am vrea sa ramanem in istorie ca cea mai sexi femeie!nu vreau sa jignesc pe nimeni ca stiu ca fetele inalte adica peste 1.65 se simt un pic masculine, iar cele de peste 1.70 cred ca se simt chiar barbati,numai ca le e extrem de rusine si au o mare invidie fata de cele mici ,ca sunt mai feminine mai fertile mai dragute mai gingase, mai protejate!cum se simt cand abia le ia in brate sotii, cred ca foarte rau nu as vrea sa fiu in pielea lor!!!tin sa va informez ca shakira eva longoria sunt sub 1.5m, iar cele de 1.5 la 1.59m sunt vedeta ca BEYONCE .JENNIFER LOPEZ,KIM KARDASHIAN,MAGAN FOX,ANGELINA JOLIE ,BRITNEY SPEARS,ETC...,la hollywood nu prea sunt vedete peste 1.65, decat cameron diaz ,nicole kidman etc, apoi sunt femei "sexy"cum ar fi Gisele Bundshen,apoi mai multe modele care par barbati si la fat si la corp, asa dragi romani nu mai remaneti la idei de tarani din anii 80 cu femei inalte ca de fapt la nici un barbat nu le plac ci se mint ca le plac dar cand le vad in fata ochilor o iau la fuga mare!Frumusetea e extrem de rara asa ca mai lasati va invidia pe mignone!iar fetele inalte parerea mea e dureros dar asa e trebuie sa se bazeze pe altceva in viata ,pe bunatate,inteligenta ,oricum nu frumusetea nu e totul pe lume!in SUA si ANGLIA a fi inalta la o femeie e un mare defect,asa ca au dreptate ,la toti barbati le saliveaza gura dupa vedetele de la HOLLYWOOD nu e asa baietilor???voi spuneti ca eun defect o femeie sa fie mica ,atunci cum trebuie sa fie barbatul perfect mic, ca nu maii inteleg,cred ca barbati trebuie sa fie puternici si inalti iar femeile total opus lor!

    2
    9

  • ovyyyyy pe 25 Oct 2012, 10:13
    shakiraaa

    shakira are numa 1.55??????????????ai de mine cat o fi pe langa pique care are peste 1.90?????????loooooooooolllllllllll ai de mineeeeeeeeeeeeeeee

    1
    1

  • Shego pe 23 Iul 2012, 01:53
    miniona sau inalta

    Nu stiu de ce unii fac atatea comentarii rautacioase, am 1, 54 si DA intradevar nu-mi place deloc inaltimea mea, dar hei frumusetea poate sa existe si la cele inalte si la cele micute, daca e frumoasa femeia intorci capu indiferent de inaltimea ei, si apropo ele avand in vedere ca sunt imbracate asa fel incat sa nu puna in valoare inaltimea lor e un lucru bun, deci numai comentati cu 1 m si o flecma pentru ca voi, prin acest comportament faceti persoanele in aceasta situatie sa se simta prost, deci pupici multi si nu mai fiti asa rautaciosi, mie imi plac micutele de inaltime sunt mult mai dragute si de obicei foarte sufletiste . ciao a tutti!!

    3
    0

  • BabyLove pe 21 Iul 2012, 11:36
    ...

    nu stiu de ce faceti unii/unele dintre voi comentarii asa rautacioase. si eu sunt miniona si nu sunt deloc complexata de asta :)) nu zic k nu mi-ar fi placut sa fiu mai inalta. dar ma simt bine si asa si sunt multumita de corpul meu, si nu doar eu :)) @daisy se pare k tu esti un fel de clarvazatoare ? :)) cum de stii tu mai bine decat persoanele in cauza cum se simt ele in propria lor piele ! eu ma simt PERFECT si nu mint de ingheata apele :) daca tu consideri k e necesar iti trimit o poza k sa vezi si tu k nu e o tragedie sa fi scund/a si unora chiar le sta bine asa :) si slava domnului s-au inventat "high heels".. :)) deci.... ;) dezavantaj fete foarte inalte-nu pot sa poarte tocuri inalte pt k arata precum niste camile :)

    2
    1

  • ade pe 23 Iun 2012, 05:04
    da sigur

    Sincer in Germania toti barbatii sar de 1.80 deci cum să spuneti ca o femeie inalta nu si poate gasi un barbat avand in vedere ca noile generatii sunt mai inalte,sincer eu am 1,73 si cand trec cu sotul meu,1,78 pe strada pe langa o tipa de 1,90 si tipi de 2,20 credeti ca nu si gasesc jumatea? Varul meu are 1,95 nevasta lui 1,57,dar sincer mereu a inselat o cu femei peste 1,75 de ce? Da a recunoscut ca era,mic si prost 18 ani cand a,luat o de nevasta,pt ca o lasa se gravida si mai mult mama lui a decis pt el,si acum ii pare rau ca varu miu o trateaza cu indiferenta,deci nu recomand asa ceva nimanui doar va recomand fetelor luati va iubiti dupa marimea voastra daca ai 1.50 deci pana 1.70 sau 1.75 ca barbat,ca sa nu fie mari diferente,nu va mai aruncati la barbati super inalti să fiti precum David sI goliat oricum pare penibil,sotul meu se mandrreste cu mine ca sunt inalta,avand in vedere ca el inainte de. A ma cunoaste a avut relatii cu femei pana 1.60 si mereu a avut pe constiinta,eu chiar nu,mi pot gasi o partenera mai inalta? Deci toti barbatii viseaza la femei inalte...

    3
    11

  • ade pe 23 Iun 2012, 05:01
    da sigur

    Sincer in Germania toti barbatii sar de 1.80 deci cum să spuneti ca o femeie inalta nu si poate gasi un barbat avand in vedere ca noile generatii sunt mai inalte,sincer eu am 1,73 si cand trec cu sotul meu,1,78 pe strada pe langa o tipa de 1,90 si tipi de 2,20 credeti ca nu si gasesc jumatea? Varul meu are 1,95 nevasta lui 1,57,dar sincer mereu a inselat o cu femei peste 1,75 de ce? Da a recunoscut ca era,mic si prost 18 ani cand a,luat o de nevasta,pt ca o lasa se gravida si mai mult mama lui a decis pt el,si acum ii pare rau ca varu miu o trateaza cu indiferenta,deci nu recomand asa ceva nimanui doar va recomand fetelor luati va iubiti dupa marimea voastra daca ai 1.50 deci pana 1.70 sau 1.75 ca barbat,ca sa nu fie mari diferente,nu va mai aruncati la barbati super inalti să fiti precum David sI goliat oricum pare penibil,sotul meu se mandrreste cu mine ca sunt inalta,avand in vedere ca el inainte de. A ma cunoaste a avut relatii cu femei pana 1.60 si mereu a avut pe constiinta,eu chiar nu,mi pot gasi o partenera mai inalta? Deci toti barbatii viseaza la femei inalte...

    2
    5

  • Ella pe 11 Iun 2012, 11:25
    Egalitate

    Ctitesc comentarii pe aici si pufnesc in ras: "Fetele nu trebuie sa fie scunde, fetele trebuie sa aiba minim1.60 bla bla bla". Eu cred ca Dumnezeu si mama natura stie MAI BINE ce inaltime trebuie sa aiba fiecare. Doar in Romania lumea are o astfel de mentalitate de asta traim asa rau. Inaltimea, greutatea, fizicul sunt chestii atat de neimportante pe care o sa le intelegeti cand o sa aveti 40-50 de ani. Sunt atatea lucruri mai importante in viata pt care trebuie sa-ti faci griji. Sunt femei scunde superbe si femei inalte superbe. Sunt barbati care iubesc femeile scunde si sunt barbati care prefera fetele inalte. Este loc pentru toata lumea pe pamantul asta. Si sa fim serioase acum, de cate ori am vazut un barbat inalt langa o femeie mica? De foarte multe ori. De cate ori am vazut femei inalte care se plang ca fetele mici le fura fetelor inalte barbatii inalti? Tot de multe ori. Asa ca hai sa nu ne jignim degeaba.

    6
    3

  • izabela pe 15 Mai 2012, 19:33
    ....

    pai eu am 12 ani si 170...toate fetele spun ca ar vrea sa aiba inaltimea mea...sincer mie nu imi place sa fiu inalta as vrea sa fiu ceva mai scunda nu sa fiu o uriasa(matahala)

    3
    4

  • Andreea pe 24 Feb 2012, 01:40
    ()

    Eu am 14 ani si 1,65 şi sinceră aş vrea să fiu mai înaltă . Nu am nimic împotriva fetelor scunde , până la urmă nu frumuseţea exterioară contează , ci cea interioară..dar cine zice că nu ar vrea să fie înalt ca e mulţumit şi aşa cred că minte...asta e părerea me ...

    6
    9

  • diana pe 3 Feb 2012, 13:39
    ...

    dragelor..am 1.6 si slava domnului intorc baietii capul dupa mine pe strada de ma si enerveaza ..asa ca nu mai comentati atat. fiecare baiat are preferintele lui..mica sau inalta, mulatra sau alba, bruneta sau blonda etc!! cred ca un corp nu foarte inalt ,o fatza frumoasa si caracter fac mai mult de 1.8m ;) nu ca n as aprecia o fata inalta care are toate calitatile..sunt de parere ca orice femeie e frumoasa pentru ca in primul rand e femeie! inaltimea si celelalte detalii deja tin de gustul fiecaruia. e normal ca cele mici sa se apere pe ele si cele inalte ,la randul lor,pe ele. dar numai baietii decid, sau si fetele in alte cazuri :))

    8
    16

  • myandmy pe 23 Nov 2011, 23:20
    inaltimea

    depinde de fiecare persoana! am intalnit multi baieti care preferau fetele scunde dar si baieti care preferau fetele inalte si pana la urma conteaza frumusetea nu inaltimea ca practic "doua picioare lungi" sunt egale cu zero daca nu ai frumusete....

    14
    0

  • luci pe 9 Nov 2011, 22:00
    scundele nu sunt deloc sexy

    ce sa faci cu un "copil" de 1 m jumate?:)).un barbat adevarat se uita dupa femei normale, nu scunde, frumoase, sexy.ce sa te atraga la un piticot?:))

    22
    31

  • ana pe 6 Nov 2011, 23:15
    nu e bine sa fii scunda

    ai dreptate daisy.o femeie ar trebui sa depaseasca cel putin 1,60m.credeti ca vedetele astea nu sunt deloc complexate?dar ce sa zica si ele....orice femeie scunda ar vrea sa fie mai inalta, dar ii este rusine sa recunoasca.si daca v-ati intalni cu vedetele astea pe strada nu ati mai avea aceeasi parere despre ele.;)

    18
    19

  • daisy pe 17 Oct 2011, 09:50
    :))

    cine spune ca e mica de inaltime si e mandra de asta minte de ingheata apele, fara suparare!da, inaltimea nu inseamna charisma si frumusete, dar lasati-ma cu autosugestiile de genul "sunt mica, am 1 metru si sunt mandra"...ca nu crede nimeni!;)sunteti penibile unele dintre voi!iar eu sincer, nu cunosc NICI UN BARBAT care sa prefere o femeie scunda, sincer vorbind.

    15
    20

  • /\/\ pe 17 Oct 2011, 09:45
    .....

    fara falsa modestie, am 1,74m 55 kg, 88-60-90 si ma simt f bine:))) si da, se pare ca multa lume care lasa commenturi aici are ceva cu fetele inalte!::) fiecare cu frustrarile lui...inaltimea este un atu daca stii cum sa te imbraci si ce atitudine sa ai. mama mea are 1, 54 m insa si a fost o frumusete fara exagerare!mignona, perfect proportionata, extrem de frumoasa si foarte charismatica. cu toate astea ma simt mult mai bine la dimensiunile mele:)

    3
    17

  • ELENA pe 11 Aug 2011, 13:56
    ce conteaza inaltimea?

    nush de ce va contraziceti in legatura cu inaltimea? eu am 14 ani si 1.53 si nu am nimik impotriva si baietii ma plac asa cum sunt si nu m-as schimba pentru nimik...:d asa sunt eu si nu va mai contraziceti ...o fata de 1 80 si una de 1 50 pot sa aiba aceleasi calitati si sa arate la fel de bine chiar daca e diferenta de 30 cm...:( ce conteaza?!

    11
    2

  • ELENA pe 11 Aug 2011, 13:56
    ce conteaza inaltimea?

    nush de ce va contraziceti in legatura cu inaltimea? eu am 14 ani si 1.53 si nu am nimik impotriva si baietii ma plac asa cum sunt si nu m-as schimba pentru nimik...:d asa sunt eu si nu va mai contraziceti ...o fata de 1 80 si una de 1 50 pot sa aiba aceleasi calitati si sa arate la fel de bine chiar daca e diferenta de 30 cm...:( ce conteaza?!

    7
    1

  • Dyandree pe 10 Iul 2011, 23:16
    hehe

    Nu ma gandeam ca sunt asa micute ;)) si uite ca totusi au succes pentru ca sunt femei frumoase si talentate.Bravo lor!

    13
    0

  • ..... pe 7 Iun 2011, 22:29
    off

    Eu am 1.70si vreau sa fiu mai mica.....mi-as dori sa am maxim 1,62-1,63 :((:((:((:((:((

    11
    2

  • Iliutza pe 21 Mai 2011, 15:08
    Inaltimea

    ce si ce dac ii mica si eu is am 1 m si o flegma si ce >:P =))=))=))=))

    3
    10

  • vip_lidia pe 15 Mai 2011, 20:39
    .........

    Scunzi sau nu,sunt unele dintre cele mai talentate persoane,nu conteaza inaltimea,si bunatatea si taletul,chiar daca lasa cateodata de dorit comportamentul!

    17
    0

  • Andra pe 15 Mai 2011, 02:07
    ...

    Am 1,45 si 18 ani , eu ce sa mai zic ??? Sincer , e ciudat si urat in acelasi timp sa fi mic de statura , pentru ca toti se gasesc sa faca glume proaste pe aceasta tema.Toti imi spun ca sunt frumoasa si ca am un suflet bun,atunci daca e asa ? de ce nu ma iubeste si pe mine cineva ? Tin sa precizez ca am fost si cu baietii de 1.80-1.85 .... eu zic ca dragostea nu tine cont de inaltime , kg , religie sau alte prostii...pur si simplu ..trebuie sa iti accepti persoana de langa tine asa cum este ea , sa o RESPECTI si sa o IUBESTI !!! Fiecare om are defectele sale,nimeni nu e perfect !

    20
    2

  • Flory pe 14 Mai 2011, 18:29
    Aveti o problema cu fetele inalte?

    Sau mi se pare mie

    6
    16

  • vio pe 14 Mai 2011, 11:59
    cred ca este cu iz de discriminare ce se comenteaza aici

    A fi scund sau inalt nu cred ca este important. Crezi ca daca ai 1,80 e mai bine sau 1,50 e mai nasol. Importanta... cred ca este sanatatea si fericirea. Degeaba ai 1,80 daca suferi de cine stie ce boala sau daca nu-ti gasesti jumatatea ca esti foarte inalta. Eu zic sa mai analizati aceste discutii si sa nu va mai adresati cu asemenea comentarii jignitoare. Nu toti putem fi la aceleasi standarde, unde ar mai fi farmecul ?!!!

    8
    2

  • Flory pe 13 Mai 2011, 22:55
    Draga Alia

    Si eu am spus tot asa, ca nu conteaza inaltimea.Nu inteleg ce tot incerci sa explici tu acolo, sa gandesc logic .Fara suparare, nu cred ca ai citit cu atentie comentariul meu si nici al celorlalte persoane care au comentat

    4
    0

  • ALIA pe 13 Mai 2011, 15:36
    Draga Flory

    Nu intelegi esenta problemei dezabtute se pare. Nici o problema,iti voi explica. Nu zice nimeni ca daca esti miniona esti cea mai frumoasa. sau dc esti inalta .poti fi urata. S=a creat un tipar ca frumusetea este direct proportionala cu inaltimea, cu cat esti mai inalta, cu atat poti fi mai frumoasa. Dar nu este chiar asa. Pentru ca poti fi si inalta,dar nu foarte aratoasa si poti fi si miniona, dar frumoasa sau tot mai putin aratoasa. Este un prototip gresit, nu inseamna ca NUMAI fetele inalte pot fi sexy si ~ bune~ ci si cele minione. Ce e asa greu sa gandim logic?? Si oricum suntem si existam in toate marimile, culorile, felurile etcm barbatii tot ne iubesc, Cel mai important este sa ne pastram feminitatea si delicateteam indiferent dc suntem inalte sau.........minione. Va pup pe toate.

    13
    3

  • Flory pe 13 Mai 2011, 08:46
    hello

    Nu conteaza inaltimea decat la modele, unde trebuie sa aiba cel putin 1,70. In rest, nu vad unde e problema . Si de unde conceptia ca daca esti micuta esti frumoasa si daca esti inalta esti urata la fata.

    9
    4

  • LACRAMIOARA pe 12 Mai 2011, 21:59
    FRUMOS

    FACETI UN SONDAJ. MAJORITATEA BARBATILOR PREFERA MINIONELE, STIU EI DE CE ;) CUNOSC PERSONAL MULTI PRIETENI TRECUTI BINE DE 1,85, CARE IUBESC TIPE DE 1,50-1,60CM. EU AM 1,70, IAR PRIETENUL MEU 1,72.PRIETENA MEA CEA MAI BUNA ARE CAM 1,58, IAR IUBITUL EI 1,88 :) SI-I BUNACIUNE IN TOATA REGULA!

    15
    6

  • nadia pe 12 Mai 2011, 21:52
    :)

    mai, e o eroare uriasa sa crezi ca a fi sexi este egal cu a fi inalta! o femeie frumoasa si sexy e fr5umoasa si sexy...si atat! are ochi frumosi, par, corp, atitudine...nu tine de inaltime! din ce am observat eu mai multe fete ianlte arata ok la corp si atat, la fata cam lasa de dorit, or, am vazut destule minione care erau trasnet si la chip si aveau un corp proportional. am 1,64 unde ma incadrez? eu zic ca la minione si sunt tare mandra de asta!

    12
    4

  • heba pe 12 Mai 2011, 18:48
    ...

    annie18 dar daca ti-ai pastra celelalte calitati, n-ai vrea macar 10cm in plus? eu n-am zis ca e cel mai important lucru dar la femeile inalte probabilitatea de a fi disproportionate e mai mica...multe femei scunde au picioarele scurte si torsul lung...si chiar daca sunt bine proportionate tot mai frumoase sunt niste picioare lungi.

    7
    10

  • Alinusha pe 12 Mai 2011, 18:39
    Sunt miniona si am 1.54

    Dar pot sustine cu tarie si bineanteles cu modestie ca sunt admirata,am corp de sirena, par des si negru si o piele foarte fina. Sunt admirata de barbati, chiar si inalti si ma simt bine cu mine,desi recunosc ca am fost multi ani am fost complexata din cauza inaltimii,,,,,,dar acum,,,MI-A TRECUT. De ce? Pentru ca atitudinea celorlalti fata de mine a fost pozitiva si realista si m-a facut sa am incredere in mine,iar atitudinea ma ajuta. Atentie, nu este atitudine de / ingamfata/ ci sunt increzatoare in mine. Si nu neaparat o femeie inalta, poate fi si sexy. Inaltimea nu confirma regula ca poti fi si sexy in acelasi timp..... Este o eroare!!!!

    17
    5

  • annie18 pe 12 Mai 2011, 18:13
    :)

    Si eu sunt pitica(1.59) si n-as schimba asta.Nu mi-as da celelalte calitati fizice pt 20 de centimetri in plus.Prestanta unei femei nu tine de inaltimea acesteia.Ideea este ca trebuie ca trebuie ne iubim asa cum suntem.

    18
    3

  • nadya_dark pe 12 Mai 2011, 14:34
    Si ce daca?

    Sunt scunde dar au un talent ,,uriash,,.Bravo lor!

    15
    2

  • basilio pe 12 Mai 2011, 13:54
    ...

    eu zic ca tine in primul rand de atitudinea piticei si in al doilea rand de preferintele privitorului. nu poti spune ca e una sau alta mai cuceritoare, cum nici nu le poti exclude din start pe niciunele dintre ele. am intalnit destule persoane care sa spuna ca prefera mignonele pt ca sunt mai delicate, mai feminine. in plus, tu exagerezi in exprimare cu acel 1.50 (pt 1.50 si eu as avea retineri)

    10
    3

  • heba pe 12 Mai 2011, 12:54
    ...

    eu nu zic ca sunt urate sau ca nu pot fi admirate...dar totusi..o femeie frumoasa de 1.50 nu o sa arate niciodata ca una frumoasa de 1.70...au o alta tzinuta...no offence!

    21
    21

  • basilio pe 12 Mai 2011, 12:33
    ...

    eu am 1.58-1.59 - nu stiu exact ca nu m-am mai masurat de ani buni. majoritatea vedetelor prezentate au si ele tot o inaltime apropiata (nu te mai pui la 2-3 cm). acum vin sa o contrazic pe heba: sunt o femeie normala, asa ca trebuie sa merg pe strada si, spre surprinderea ei, tin sa o anunt ca nu trec deloc neobservata (chiar daca port balerini :D). sunt convinsa ca mai sunt multe eve care sa sustina asta.

    19
    3

  • heba pe 12 Mai 2011, 11:58
    hmmm

    ...si totusi cat de sexy poate sa fie o femeie la 1.50m? poate la tv sau in reviste...

    14
    19

  • Codrutza25 pe 12 Mai 2011, 10:39
    Hehe

    Asa micute sunt?! Dar totusi nu cred ca e foarte importanta inaltimea.. Si oricum ele poarta tocuri,nu se vede ca sunt asa scunde.. ;)) Important este ca sunt frumoase si talentate.

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod