Hollywood: Pentru ce cariere s-au pregătit vedetele şi cum au ajuns celebre

Cu mult înainte de a deveni celebre, înainte de a visa la gloria care le era sortită, vedetele aveau cu totul alte planuri. Profesor, scriitor, bucătar, sunt doar câteva dintre joburile la care visau starurilor de la Hollywood.
1 din 6

Natalie Portman

Câştigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal din filmul "Black Swan", frumoasa Natalie Portman nu plănuise să devină actriţă. Vedeta a urmat psihologia la Universitatea Harvard. În plus, actriţa cunoaşte limbi precum ebraică, franceză, japoneză, pe care le vorbeşte perfect şi are un IQ de 160. A scris articole ştiintifice şi în 2006 a ţinut o prelegere la Universitatea Columbia despre Terorism şi Contraterorism.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Simona pe 21 Mai 2013, 17:46
  Natalie Portman

  Nu cred ca i se potriveste actoria chiar asa de bine, in schimb domeniul pentru care s-a pregatit, psihologia, este o misiune nobila. Si se vede de la distanta ca este o persoana speciala! Cred ca necesita mai multa protectie...

  1
  0

 • Simona pe 21 Mai 2013, 17:38
  Britney Spears

  Saraca Britney, prin cate a trebuit sa treaca! Nu mai era nevoie sa specifice ca iubeste copiii, se vede asta de la o posta...

  0
  1

 • Larisa D. pe 18 Mai 2013, 22:55
  Părere

  Tocmai am aflat lucruri noi despre acest persoane. M-au surprins într-un mod plăcut ! Îmi place foarte mult Natalie Portman !

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod