Hollywood: Morţii anului 2011. 8 dispariţii care au întristat lumea

Plecaţi dintre noi, mulţi prea devrevreme, au lăsat tristeţe, regret, dar şi o carieră frumoasă. Amy Winehouse, Elyzabeth Taylor, Peter Falk sunt doar câteva dintre vedetele dragi care au părăsit această lume în ultimul an şi de care ne vom aminti cu drag.
1 din 9

Amy Winehouse

A fost găsită moartă în apartamentul ei din Londra, pe 23 iulie, la doar 27 de ani. Cântăreaţa care a fost iubită de milioane de oameni a avut o viaţă agitată, fiind internată de mai multe ori în clinicile de reabilitare pentru depedenţă de droguri şi de alcool. Înainte cu două luni de deces, Amy a fost internată într-o clinică de reabilitare din Londra pentru a scăpa de patima alcoolului şi a primit un ultim avertisment din partea medicilor care o aveau în grijă: "Te laşi de băutură sau mori". Clinica era considerată una a "ultimei şanse". Deşi a avut loc la o vârstă aşa de fragedă, decesul nu i-a uimit pe apropiaţi. Chiar mama artistei a declarat într-un interviu din 2008 că nu va fi surprinsă dacă fiica sa va muri tânără.

Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983 în cartierul Enfield din Londra. Părinţii săi, un şofer de taxi (Mitchell Winehouse) şi o farmacistă (Janis Winehouse) au divorţat pe vremea când ea avea nouă ani, iar de atunci Amy şi Alex, fratele său mai mare, au locuit împreună cu mama lor în Southgate. Amy a fost recompensată cu cinci premii Grammy în 2008 , pentru "înregistrarea anului", "cântecul anului" şi "cea mai bună interpretă", cu piesa "Rehab", "cel mai bun album pop" - "Back to Black" - şi la categoria "debutantul anului".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vanora pe 13 Dec 2011, 11:04
    :-|

    Ati uitat si de Andy Whitfield (actorul din Spartacus)

    1
    0

  • io pe 12 Dec 2011, 17:04
    ....

    bine ca pe mike starr fostu bassist de la alice in chains nu l-ati pus

    0
    0

  • onutta21 pe 12 Dec 2011, 10:32
    ***

    nu stiam ca vestitul colombo a murit anul acesta !!!!! :(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod