Hollywood: Mila Kunis şi Ashton Kutcher îşi doresc o fetiţă. Povestea lor de dragoste!

Sunt de 2 ani împreună, iar acum se pregătesc să devină părinţi! Actriţa în vârstă de 30 de ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" şi deja au făcut primii paşi să-şi întemeieze o familie. Cei doi actori aşteaptă primul copil şi speră să fie o fetiţă. Ei au anunţat că vor deveni părinţi în urmă cu o lună.

Cei doi actori s-au logodit recent şi se zvoneşte că se vor căsători civil chiar în această lună. "Cei doi intenţionează să se căsătorească la Los Angeles, în luna aprilie. Vor doar să îşi oficializeze relaţia, aşa că se mulţumesc cu starea civilă. Mila, mai ales, îşi doreşte un eveniment discret, alături de familie, urmat de un grătar în grădină după aceea", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Deşi cuplul doreşte o nuntă discretă, Ashton Kutcher intenţionează să sărbătorească evenimentul cu o petrecere mai mare, la sfârşitul anului. "Ashton doreşte o petrecere mai mare pentru toţi prietenii, ce va avea loc la sfârşitul anului, în sudul Franţei, cu care Mila este de acord, în funcţie de cum se vor descurca cu venirea pe lume a copilului", a completat aceeaşi sursă.

Au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după un mariaj care a durat şase ani. Motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ashton. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.


Deşi au o relaţie amoroasă de aproximativ doi ani, Ashton şi Mila s-au cunoscut cu mult timp în urmă. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul de televiziune "That '70s Show" în 1998, când Mila avea doar 15 ani.Actriţa a declarat revistei People că primul sărut cinematografic l-a avut cu Ashton şi că era îndrăgostită de el. Înainte de a avea o relaţie cu actorul în vârstă de 36 de ani, Mila Kunis a avut o relaţie care a durat 8 ani şi cu Macaulay Culkin, "copilul minune de la Hollywood" care a cunoscut succesul în seria "Singur acasă".

La 30 de ani, Mila Kunis se numără printre cele mai de succes actriţe de comedie. De origine ucraineană, Mila şi-a făcut debutul în actorie la vârste fragede, devenind cunoscută în rolurile din show-urile "That's 70 Show" sau "Family Guy".

Actriţa a apărut în câteva lungmetraje precum "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" sau "The Book of Eli".

Filmul care i-a adus succesul la Hollywood este "Black Swan", rol care i-a adus premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010. Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011).
De asemenea, actorul a fost desemnat în 2013 cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", pentru care este plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod