Hollywood: Jason Statham, viaţa plină de acţiune a unui actor megasexy

Face parte dintre din actorii de acţiune pur-sânge şi are o iubită supermodel. La 45 de ani, Jason Statham se poate lăuda că are totul: o carieră de succes şi iubirea frumoasei Rosie Huntington-Whiteley.

Şi-a început cariera cinematografică în urmă cu 14 ani în rolul lui Bacon în "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" al lui Guy Ritchie. În anul 1998, Guy Ritchie îi remarcă talentul în timpul unei audiţii în care Statham trebuia să joace rolul unui distribuitor pe piaţa neagră. Acesta se dovedeşte atât de convingător, încât Richie îi oferă rolul în "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" pe loc.



Primul rol principal l-a avut în 2002, în "The Transporter", unde s-a folosit şi de cunoştinţele sale din domeniul artelor marţiale. Urmează apoi rolurile în filme precum "Revolver" (2005), "Snatch" (2000), "Jaf în stil italian" (2003), "The Transporter", "Crank", "Jaful de pe Baker Street", "Cursă mortală" şi "Un asasin nemilos" (2007), "Mecanicul" ( 2011), "Killer Elite" ( 2011), Blitz (2011), The Expendables 2 (2012), Safe (2012), roluri care i-au creat o reputaţie la Hollywood de "bad boy".
Şi-a făcut singur cascadoriile din "The Transporter", inclusiv în scenele de curse cu maşini, scuba diving.



Cea mai dificilă scenă din cariera sa nu a fost una care a implicat cascadorii, susţine actorul, ci una de sex într-un mall aglomerat pe care a filmat-o pentru "Crank: Tensiune maximă". "Să filmezi o scenă de sex sălbatic este destul de dificil. Mai ales într-un loc public, cu o mulţime de oameni care ţipă în spatele tău, fotografiind cu telefonul mobil fundul tău mare şi alb", povesteşte actorul.


Englez de origine, Jason Statham ajunge târziu să-şi descopere talentul actoricesc.

Înainte de a ajunge la Hollywood, starul a cunoscut succesul în cariera de înotator profesionist şi în cea de manechin. A făcut parte din echipa britanică de înot timp de 10 ani, ca mai apoi, la sfârşitul anilor '90, să primească propunerea de a fi imaginea colecţiei vestimentare French Connection.

Dacă viaţa profesională a fost una destul de zbuciumată, iar pe ecrane este văzut drept "băiat rău", pe plan amoros lucrurile stau total diferit. Statham a avut o relaţie de 7 ani cu Kelly Brook, căreia i-au urmat Sophie Monk şi Alex Zosman.
În prezent trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu supermodelul Rosie Huntington-Whiteley, alături de care este de aproape trei ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod