Esti asteptata sa faci parte din comunitatea Academia Femeilor!

Academia Femeilor, primul proiect integrat de educatie pentru femei din Romania, anunta deschiderea oficiala a programului de membership.

Academia Femeilor, primul proiect integrat de educatie pentru femei din Romania, anunta deschiderea oficiala a programului de membership.

Persoanele care vor dobandi calitatea de membru vor avea acces gratuit la cursuri, programe şi la taberele educationale ale Academiei Femeilor, sustinute de specialisti cu expertiza intr-unul dintre domeniile: Sanatate, Frumusete, Familie si Relatii, Comunicare, Dezvoltare profesionala, Evolutie personala si Casa.

Programul se adreseaza femeilor, dar si barbatilor care doresc sa-si dezvolte si sa-si imbunatateasca aptitudinile in sferele personale, profesionale, financiare ori sociale si care doresc sa faca parte dintr-o comunitate activa.

Odata inscris in program, vei beneficia gratuit de:
documentul care atesta principiile Academiei Femeilor;
testari si evaluari personalizate;
3/6 webinarii la un interval de 2 luni de cate o ora fiecare;
6 materiale video educative;
testimonial video Mihaela Tatu „Ce inseamna sa fii femeie in paradigma actuala?”.



Toti membrii activi vor primi discounturi intre 15 si 50% la evenimentele Academiei Femeilor, materialele specialistilor si tutorilor, precum si la magazinele partenere Academiei Femeilor.
 
Cum te inscrii in program? Iti creezi un cont pe www.academiafemeilor.ro si alegi optiunea de membership:
- 6 luni: 80 de lei.
- 1 an: 120 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod