Hollywood exclusiv: Interviu cu Kris Jenner, mama faimoasei Kim Kardashian


Eva.ro: Ce a făcut Khloe atât de special?

Kris Jenner: Khloe a fost favorita mea ieri şi azi. Mi-a dat un email ieri şi mi-a spus “Îmi este dor de tine, atât, îmi este dor de tine”. Deci este preferata mea şi astăzi!

Eva.ro: Cum vă menţineţi în formă?

Kris Jenner: Încerc să fac destul de mult sport şi încerc cât pot să mănânc corect. Îmi place să mănânc şi trebuie să mă lupt cu asta. Trebuie să recunosc!. Avem zile mai bune şi zile mai rele. Mă trezesc în fiecare dimineaţă la ora 4:30. Mă trezesc cu adevărat dimineaţa devreme! O zi obişnuită înseamnă de obicei birou, întâlniri şi călătorii. Deoarece călătoresc foarte mult, trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc, atunci când sunt în deplasare şi de obicei am un plan în acest sens. Nu cred că există vreun secret al siluetei perfecte. La un moment dat trebuie să ne satisfacem și o poftă culinară. Nu cred că trebuie să privim acest lucru că pe o povara.

Eva.ro
: Care este momentul dvs. preferat din toate cele 9 sezoane?

Kris Jenner: Mmmmm, probabil naşterea lui Mason. Cred că acesta este momentul meu preferat de până acum.


Eva.ro: Câte luni au durat filmările?

Kris Jenner: Anul acesta am filmat foarte mult deoarece am legat sezonul 8 de sezonul 9. Aşadar cred că am filmat aproape tot timpul. Dacă stau bine să mă gândesc, cred că 9 luni din 12 am filmat.

Eva.ro: Care este secretul longevităţii show-ului?

Kris Jenner: Nu sunt sigură există o formulă secretă. Cred că în cazul nostru aş putea spune că suntem un soi de furtună perfectă. Multe persoane se referă la noi că la o mare familie nebună şi deşi avem momente tensionate, suntem acolo unul pentru celălalt 150%. În plus de asta, este şi foarte multă dragoste la noi în familie.

Sezonul 9 al celebrului show săptămânal Keeping Up with the Kardashians are premiera duminică, 2 martie, de la ora 21:00, la E!. În sezonul 9, familia nr. 1 a reality-show-urilor TV se pregăteşte de viitor şi resimte schimbarea: relaţiile sunt puse la încercare, dramatismul este la cote maxime, dar buna dispoziţie nu lipseşte din niciun episod. 

"Keeping Up with the Kardashians" revine cu un sezon nou-nouţ, care va urmări poate cea mai tumultuoasă şi mai dificilă perioadă din viaţă familiei de la începutul show-ului şi până acum. O dată cu despărţirile recente, noul bebeluş, copiii care se mută de acasă şi nouă logodnă, familia Kardashian trece printr-o perioadă de schimbări majore, dar îşi păstrează valorile şi preţuieşte timpul petrecut împreună. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall şi Kylie îşi spun mereu părerea şi nu se abţin de la comentarii, aşa că iau în piept încercările din viaţa lor, sărbătoresc momentele de bucurie şi se sprijină reciproc în cele de tristeţe.

Show-ul Keeping Up with the Kardashians este produs de Ryan Seacrest Productions şi Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv pentru Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, este, de asemenea, producător executiv al show-ului.

Interviu realizat cu ajutorul Universal Networks International.

28 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod