Hollywood exclusiv: Interviu cu Kris Jenner, mama faimoasei Kim Kardashian


Eva.ro: Ce ne puteţi spune despre micuţa North?

Kris Jenner: Este frumoasă, zâmbeşte foarte mult. Este un copil minunat. Slavă Domnului!  Ea este perfectă. Este într-adevăr un copil minunat, iar Kim este o mama grozavă. Îmi place foarte mult că pot fi lângă ea, îi poţi urmări etapele creşterii, când gustă prima dată alimente, când se rostogoleşte, lucruri de genul asta. Avem parte într-adevăr de nişte momente extrem de speciale.

Eva.ro: S-a schimbat Kim de când a devenit mămică?

Kris Jenner: Oh daaa! Este remarcabil să te uiţi la propriul tău copil, cum îşi priveşte acum propriul copil. Practic te vezi pe tine. Este o mamă foarte responsabilă, grijulie. Ea este atât de îndrăgostită de bebeluş încât nici eu nu mi-am putut imagina. Sunt zile în care îmi doresc să o ţin în braţe şi trebuie să o rog frumos să mă lase, atât de mult o iubeşte! Este minunată, ambele sunt minunate.

Eva.ro: Sunteţi la televizor de un deceniu. Cum aţi început spectacolul şi cum l-aţi dezvoltat astfel încât să ţină pasul cu familia?

Kris Jenner: Aaa, călătoria?!!! Îmi place să cred că suntem o familie foarte distractivă. Sigur, am prieteni care spun că la noi în casă este precum în junglă! Întotdeauna mi-au plăcut show-urile TV. Am fost atât de fascinantă încât într-o zi, am decis să dau o petrecere la mine în bucătărie, o cină mică pentru nişte prieteni. Aceştia au fost surprinşi să vadă cum se desfăşoară totul la noi în casă şi la un moment dată o prietenă care urmarea atentă mişcările tuturor, mi-a spus că ar trebuie să am un reality show, pentru că este nebunie ce se întâmplă la mine în casă. Şi mi-a făcut cunoştinţă cu Ryan Seacrest. Eu la rândul meu i-am oferit ideea şi Ryan a propus-o celor de la E!. Într-o lună am început filmările şi de atunci nu ne-am oprit. Practic aşa a început totul!


Eva.ro: Kim şi Kanye s-au logodit. Îi ajutaţi în organziarea nunţii? Vom vedea toate detaliile şi toată nebunia de Wedding Planner în noul sezon?

Kris Jenner: Nu ştiu dacă am de gând să particip la acest proces! Va trebui să aflăm, deoarece eu sunt un pic autoritară că mama, uneori. Şi recunosc asta!. Trebuie să pornim la drum şi vom vedea cum se desfăşoară lucrurile pe parcurs.

Eva.ro: Cu o familie atât de mare şi cu atât de multe activităţi, mai aveţi timp pentru dvs.?. Pentru hobby-urile dvs.?

Kris Jenner: Absolut nu. Niciodată. Nu!!!!!!! Încerc să scap şi să mă bucur de un week-end sau patru zile. Dacă am patru zile de vacanţă mă pot considera norocosă şi fericită. Cred că cel mai bun lucru pe care îl spun copiilor mei este de a rămâne conectaţi unul cu celălalt şi întotdeauna cu prietenii. Niciodată să nu îţi uiţi prietenii şi familia, pentru că acolo este inima ta!


Eva.ro: Aveţi preferaţi în rândul copiilor dvs.?

Kris Jenner: Ei bine, da!. În fiecare zi am un copil preferat. Cineva m-a întrebat odată, „cine este copilul tău preferat astăzi?”. Şi în acel moment am spus Kim. Sigur cei care mă urăsc, au spus „ Vai ce fel de mamă eşti să spui asta”. Dar repet, declaraţia mea a fost scoasă din context. Am spus că în aceea zi, Kim a fost favorita mea.

Eva.ro: Cine este favoritul dvs. astăzi?

Kris Jenner: Astăzi este Khloe.

28 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod