Hollywood: Drama lui Sharon Stone. Al treilea atac cerebral!

A devenit celebră datorită unei scene sexy din filmul "Basic Instinct" care i-a creat imaginea de femeie fatală. Astăzi, la 56 de ani, Sharon Stone este una dintre cele mai populare actriţe americane. Dacă pe plan profesional, actriţa se bucură de un succes enorm, pe plan personal se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Vedeta din "Basic Instinct" a văzut moartea cu ochii. A treia oară! Sharon Stone a suferit un nou atac vascular cerebral în timp ce se afla în Brazilia, la începutul lunii, iar medicii avertizează că viaţa ei este în pericol. Vedeta a fost internată de urgenţă în spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde se afla în vizită în scopuri umanitare. Starul a acuzat dureri puternice în piept, dificultate în respiraţie, palpitaţii şi a fost dusă pe braţe la ambulanţă. După două zile de terapie intensivă, medicii au reuşit să o stabilizeze. Ulterior a fost tratată acasă la unul dintre prietenii ei din Sao Paulo.

Medicii atrag atenţia că acest incident trebuie să fie un semnal de alarmă pentru vedetă care are un stil de viaţă nesănătos. Diabetică şi dependentă de insulină, ea este în pericol să-şi piardă viaţa în orice moment, fiindcă se oboseşte şi nu ţine cont de recomandările doctorilor. Vedeta a mai suferit o comoţie cerebrală în decembrie 2012 pe platourile de filmare, iar în octombrie 2001, a intrat în moarte clinică



Sharon Stone a trecut prin momente cumplite în octombrie 2001, când a suferit o hemoragie cerebrală şi fost internată într-un spital din San Francisco. Ea a povestit că, în timp ce era în moarte clinică, a văzut o lumină albă "de pe lumea cealaltă", pe mama sa moartă şi doi copii pe care i-a pierdut în urma unor avorturi spontane. Actriţa s-a trezit după 11 zile, însă a fost nevoită să înveţe din nou să vorbească, iar refacerea a durat doi ani. Abia după încă patru ani a revenit la filmări.



Actriţa a devenit celebră pentru interpretările din "Total Recall" (1990), "Basic Instinct" (1992) şi "Casino" (1995), pentru care a primit o nominalizare la Oscar şi a câştigat un Glob de Aur. Scena din "Basic Instinct" a făcut-o celebră la nivel mondial şi a trasnformat-o în una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood.

Căsătorită de două ori, ultima dată cu Phil Bronstein, un cunoscut jurnalist american de care a divorţat în 2004, Sharon Stone este mama a trei copii, adoptaţi.

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod