Hollywood: Daniel Craig, cel mai sexy James Bond? Vezi de ce are succes!

James Bond, cel mai sexy spion al tuturor timpurilor, a împlinit 50 de ani de când rulează pe marele ecran. Pe 5 octombrie 1962, la Londra, a avut premiera filmului "Dr. No", în care Sean Connery se prezintă prin formula care a devenit celebră: "Bond... James Bond".

De atunci, cel mai sexy agent secret din lume a fost interpretat de şase actori diferiţi în 22 de filme din această franciză: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig. Deşi interpretat de actori diferiţi, agentul secret păstrează trăsăturile principale: şarmul, maşinile sport, femeile frumoase, gadget-urile high-tech şi vodca-martini.

Daniel Craig, ales de femei drept cel mai sexy agent secret


La 50 de ani de la apariţia lui James Bond în viaţa noastră, nu putem să nu ne întrebăm care dintre cei şase agenţi secreţi este şi cel mai sexy? Fiecare dintre actorii James Bond a avut fanii lui. Site-ul femalefirst.co.uk a realizat recent un sondaj în rândul cititoarelor sale în care le întreba care este actorul lor preferat James Bond.
Pe prima poziţie s-a clasat Daniel Craig, 44 de ani, cu votul a 43% dintre participante. Este urmat de Pierce Brosnan, cu 26% din voturi şi de Sean Connery cu 23% din voturi. De partea cealaltă, cea mai dorită fată Bond este Halle Berry, cu 16% din voturi, urmată de Eva Green, cu 11% din voturi şi Jane Seymour, cu 10% din voturi.

Roger Moore: "Daniel Craig, cel mai bun Bond"


Daniel Craig a jucat rolul celebrului agent secret în trei filme din seria "James Bond". Deşi în primele două producţii, actorul interpretează un personaj sumbru, descris de critici ca fiind foarte apropiat de cel imaginat de Ian Fleming, în cel mai recent film "007: Coordonata Skyfall", Daniel Craig arată o parte ceva mai "uşoară" a acestui personaj.
"Oamenii vor fi foarte surprinşi de această notă mai lejeră care există în acest film şi care lipseşte din ultimele două filme. Are mult umor", a declarat recent starul britanic pentru revista Time Out.

Interpretarea lui Daniel Craig a fost apreciată de unul dintre celebrii interpreţi ai lui James Bond, Roger Moore, în vârstă de 85 de ani. "Cred că producătorii au găsit cel mai bun Bond în persoana lui Daniel Craig. Este un actor foarte bun, de formaţie clasică. Nu-i aşa că şi are puţin aerul unui ucigaş?", a declarat Roger Moore pentru Evening Standard.

James Bond a adus încasări record


Regizat de Sam Mendes şi produs de studiorile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), cea de-a 23-a producţie din seria James Bond îi aduce împreună pe Daniel Craig, Javier Bardem, Berenice Mahlohe, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Judi Dench şi Ben Whishaw. În total, cele 22 de filme de până acum au avut încasări de peste 5 miliarde de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod