Hollywood: Cum au îmbătrânit starurile din filmele de acţiune

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Chiar şi cei mai mari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor îmbătrânesc. Starurile care au consacrat genul action au trecut demult de vârsta când se numărau printre cei mai sexy bărbaţi ai lumii, iar imaginea lor s-a schimbat. Iată-i pe cei mai musculoşi şi periculoşi bunici de la Hollywood!
1 din 6

Chuck Norris

Este cel mai controversat actor de acţiune, devenind de-a lungul timpului subiect de glumă în toată lumea din cauza rolului din serialul "Walker, poliţist texan". Maestru al artelor marţiale, actorul în vârstă de 73 de ani şi-a creat propriul stil de luptă numit Chun Kuk Do şi a jucat în numeroase filme de succes în anii 80, seria "Delta Force" sau "Missing in Action". Apoi a apărut în serialul "Walker, Texas Ranger" care i-a adus milioane de fani.

Deţine centura neagră la Tang Soo Do şi Tae Kwan Do şi cunoaşte toate tipurile de lupte. În 1969 a fost numit Luptătorul anului de către revista americană Black Belt. În 1996, a devenit primul occidental care a primit centura neagră cu opt ani în Tae Kwan Do. În 2010 a primit titlul de Texas Ranger De Onoare din partea guvernatorului Rick Perry.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cora pe 21 Mar 2013, 23:03
    straniu !

    unii arata mai bine la maturitate , decit in tineretze... citiva...sunt jalnici !!! pacat ! de-am sti , din timp , cum vom arata...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod