Hollywood: Beyonce, 7 fiţe de vedetă care a devenit mamă

 

Celebra cântăreaţă în vârstă de 30 de ani a născut în noaptea de sâmbătă spre duminică o fetiţă, care a primit numele Blue Ivy Carter. Naşterea a fost făcută prin cezariană, la un spital din New York. Blue Ivy este primul copil al cuplului format din Beyonce şi rapperul Jay-Z. Cei doiau o relaţie din anul 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008, relaţia lor fiind una caracterizată de discreţie. Cu toate acestea, sarcina lui Beyonce nu a fost ferită de speculaţii. Iată ce se zvoneşte despre una dintre cele mai celebre sarcini.

1 din 8

A folosit o mamă surogat?

Beyonce şi-a anunţat sarcina în timpul premiilor MTV, în august, iar la doar două săptămâni apare la un post de televiziune australian fără burtica de gravidă. Nu trec multe zile şi vedeta reapare cu burtă în Los Angeles la o recepţie privată. Speculaţiile au început în august, la apariţia ei de la MTV Music Awards, când presa a acuzat-o că a purtat o burtă falsă, şi au fost întreţinute şi de apariţiile rare ale vedetei în timpul sarcinii, în ciuda statutului de divă pe care şi l-a câştigat.

Însă cel mai mare scandal se iscă în momentul în care Beyonce apare la emisiunea Sunday Night, purtând o rochie mulată, care-i scot în evidenţă formele dolofane de gravidă. Şocant însă pentru cei prezenţi a fost momentul când vedeta s-a aşezat pe scaun. Motivul? Burtica vedetei a luat nişte forme ciudate, părând că se îndoaie. Deşi Beyonce neagă acuzaţiile aduse de presă susţinând că sunt "stupide, ridicole şi false", zvonurile potrivit cărora vedeta a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil se înmulţesc pe zi ce trece. 

 

MAI MULT DESPRE: nastere, sarcina, Hollywood, Beyonce, Jay Z, blue ivy
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANCA pe 15 Ian 2012, 22:55
    LOL

    ce imbecil/a care a pus comment-ul.lol.DE TOATA JENA.AHH ´´CULTURA ASTA´´ .....

    0
    1

  • youngman pe 15 Ian 2012, 10:58
    unde e a 8a fitza?

    am citit doar 7 fitze... parca titlul e cu 8 ...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod