Hollywood: Amanda Bynes, un alt copil minune care şi-a distrus viaţa

Are 27 de ani şi în spate o carieră de succes în actorie care i-a adus aprecierea a milioane de oameni din toate colţurile lumii. Din păcate însă, viaţa actriţei a luat o turnură urâtă, tânăra ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool.

Problemele vedetei cu justiţia au început în martie 2012, când a fost amendată pentru că a folosit telefonul în timp ce şofa, iar o lună mai târziu a fost prinsă conducând în stare de ebrietate. În următoarele luni, vedete este acuzată că a provocat accidente şi că a fugit de la locul faptei, iar tinerei i se interzice să se mai urce la volan. Câteva zile mai târziu, actriţa este arestată pentru că şofa cu permisul suspendat.

În 2013, problemele cu justiţia s-au înmulţit. Actriţa ajunge în atenţia presei fiind arestată pentru posesie de droguri, dar şi pentru că acuză un poliţist de hărţuire. "M-a plesnit peste vagin. Hărţuire sexuală. O chestie gravă", scria Amanda Bynes pe o reţea de socializare. După câteva săptămâni, actriţa a fost internată pentru o evaluare psihologică după ce a aprins un foc în curtea unei case. Potrivit poliţiştilor care au ajuns la locul incidentului, pantalonii actriţei au luat foc, iar căţelul acesteia a fost acoperit cu benzină. Amanda a fugit de la locul faptei şi a fost descoperită încercând să-şi spele căţelul în baia angajaţilor unui magazin din apropiere.



În plus, drogurile îi dau şi halucinaţii actriţei. Apropiaţii vedetei susţin că au văzut-o în numeroase rânduri vorbind doar cu ea însăşi. "Făcea comentarii, îşi punea întrebare o şi răspundea singură. Când te aşteptai mai puţin, izbucnea într-un râs isteric. Asta s-a întâmplat de mai multe ori în timpul sesiunii de antrenament", a povestit un martor.Şi nu este singurul care atrage atenţia asupra stării deplorabile a Amandei.Vecinii actriţei susţin că au surprins-o de mai multe ori având conversaţii lungi cu obiecte neînsufleţite.



Îngrijorare a exprimat şi purtătorul de cuvânt al actriţei, Jonathan Jaxson: "Îmi e teamă să nu sfârşească precum Amy Winehouse, dacă nu va primi ajutorul de care are nevoie.Fumează mai mult de 30 de jointuri pe zi, fără să punem la socoteală şi cocaina.Oamenii spun că ea are o problemă mentală, dar eu cred că problema e doar de la droguri.Nu bea, dar consumă droguri zilnic", declara Jaxson în urmă cu câteva zile.

Amanda Laura Bynes s-a născut 3 aprilie 1986, în Thousand Oaks, California şi are origini poloneze, ruse şi româneşti. A cunoscut celebritatea la sfârșitul anilor 1990 - începutul anilor 2000, odată cu apariția sa în serialele "Nickelodeon All That" și "The Amanda Show". În perioada 2002 - 2006, a apărut în sitcomul WB "What I Like About You". A jucat și în filme precum "What a Girl Wants" (2003), "She's the Man" (2006), "Hairspray" (2007), "Sydney White" (2007) și "Easy A" (2010).

Amanda Bynes nu este singurul "copil minune" al Hollywood-ului care a fost copleşit de celebritate şi a apucat-o pe căi greşite. Macaulay Culkin, Lindsay Lohan, Haley Joel Osment, Britney Spears sunt doar câteva dintre starurile care nu au făcut faţă presiunii aduse de celebritate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod