Hollywood: 7 vedete singure de Ziua Îndrăgostiţilor

Eşti fără iubit de Ziua Îndrăgostiţilor? Nu te deprima! Nu eşti singura. Multe dintre vedete se confruntă cu aceeaşi situaţie. Fie că au ieşit recent dintr-o relaţie, fie că sunt de mult timp în căutarea sufletului pereche, numeroase celebrităţi petrec singure Ziua Îndrăgostiţilor din acest an.

Foto: Hepta

1 din 8

Heidi Klum

Top-modelul german s-a despărţit recent de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, după o relaţie care a durat aproximativ un an şi jumătate. Cei doi şi-au ]nceput relaţia la câteva luni după ce Heidi a depus actele prin care solicita divorţul de cântăreţul Seal, punând astfel capăt unui mariaj care a durat şapte ani.

Kirsten şi Klum şi-au încetat cu această ocazie şi relaţia profesională. "Nu mai lucrează împreună", a dezvăluit o sursă pentru revista People. "În viaţă totul se rezumă la sincronizare. El a fost un sprijin foarte bun pentru ea (după divorţul de Seal, n.r.), s-au sprijinit unul pe celălalt, însă acum vor merge înainte pe căi separate. Au însă în continuare o prietenie minunată", a declarat aceeaşi sursă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod