Hollywood: 7 superstaruri care au filmat în România. Vezi cum s-au simţit!

Avem o ţară frumoasă, cu peisaje care-ţi taie respiraţia şi oameni talentaţi. Toate acestea au făcut ca în ultimul timp România să găzduiască regizori celebri şi staruri dintre cele puternice ale Hollywood-ului. Iată câteva dintre vedetele care au călcat plaiurile mioritice în interes de servici.
1 din 5

Sharon Stone şi Andy Garcia

Paginile tabloidelor au fost ocupate în aceste zile de apariţiile vedetelor de prima clasă, Sharon Stone şi Andy Garcia, care se află în ţara noastră pentru filmările la lungmetrajul "What About Love". Bucureştenii au ocazia în aceste zile să întâlnească la mall sau pe străzi două dintre cele mai mari vedete americane.

Sharon Stone, actriţa în vârstă de 54 de ani a venit în ţara noastră însoţită de iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, de cei trei copii ai săi şi de două bone. Actriţa locuieşte în prezent cu familia sa într-o vila din Pipera.

Alături de cele două staruri hollywoodiene, în rolurile principale joacă şi actriţa americană Marielle Jaffe şi spaniolul Miguel Angel Munoz. Din distribuţie mai fac parte şi actorii români Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu. Filmul regizat de Klaus Menzel redă povestea a doi tineri, o americancă şi un spaniol, care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CmrsCristina pe 14 Aug 2012, 16:18
    A

    Cred ca ati uitat de Gerard Depardieu la Sighisoara.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod