Hollywood: 7 noi iubiri. Vezi cu cine s-au mai cuplat vedetele!

Relaţiile la Hollywood sunt scurte şi complicate, iar motivele care duc la desparţire sunt variate. Infidelitatea pare însă a rămâne în topul cauzelor care distrug un cuplu. Însă, în cazul celebrităţilor, suferinţa provocată de o despărţire nu ţine foarte mult, iar vedetele îşi găsesc în scurt timp un nou partener. Iată câteva dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood.
1 din 8

Ashton Kutcher şi Mila Kunis

Deşi au negat că formează un cuplu de fiecare dată când au fost întrebaţi, noile dovezi furnizate de paparazzi nu lasă urmă de îndoială: actorii Ashton Kutcher (34 de ani) şi Mila Kunis (28 de ani) sunt împreună. Cei doi au fost surprinşi îmbrăţişaţi pe terasa casei lui Kutcher. Fotografiile o arată pe Mila sărutându-l pasional pe fostul iubit al lui Demi Moore şi făcându-i masaj la gât. De asemenea, cei doi au fost vazuţi împărţind o motocicletă, iar Mila Kunis a fost fotografiată lăsându-l pe Ashton Kutcher la el acasă, după o noapte petrecută acasă la ea. În urmă cu o săptămână actriţa declara "Elle": "Doar ne petrecem timpul liber împreună. Ne cunoaştem de 15 ani. Avem prieteni comuni. Ne simţim bine unul cu celălalt. Asta este tot. Nu poate fi vorba de o poveste nebună de dragoste."

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul de televiziune "That '70s Show" în 1998, când Mila avea doar 15 ani. Mila a declarat revistei People că primul sărut cinematografic l-a avut cu Ashton şi că era îndrăgostită de el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod