Hollywood: 6 vedete puse în umbră de fraţii mai mici. Vezi cine sunt!

Fraţii mari au rolul de a-i proteja şi de a servi drept model celor mai mici. De multe ori se întâmplă însă ca mezinii familiei să se dovedească mai descurcăreţi decât ceilalţi şi să se bucure de un succes mai mare. Iată câteva dintre celebrităţile care au fost eclipsate de fraţii mai mici.
1 din 6

Emily Deschanel

Emily şi Zooey Deschanel sunt diferite atât ca fizic cât şi ca temperament, dar ambele actriţe talentate. Zooey, mezina familiei, a fost implicată în mai multe proiecte care s-au bucurat de succes în ultimul timp decât sora ei cea mare, Emily. Pe Zooey ai ocazia s-o urmăreşti în serialul "New Girl", dar şi în filme precum "(500) Days of Summer / 500 de zile cu Summer" (2009), "Your Highness / Măria Ta" (2011).

Zooey Deschanel, 33 de ani, nu joacă doar în filme, ci şi cântă. A contribuit la coloanele sonore ale filmelor "Winter Passing", "Bridge to Terabithia", "Your Highness" şi "New Girl".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rall pe 19 Apr 2013, 15:45
    Nici chiar asa...

    Hmmm..sa vedem... Inainte sa aud de Liam, am auzit de Chris Hemsworth... Chris nu este deloc in umbra frateleui lui, sau invers. Amandoi se bucura de faima. Acest lucru e valabil pt toate perechile din acest "articol". Zau asa, voi nu stiti ce sa mai scrieti...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod