Hollywood: 6 staruri care au decis să fie incinerate

Au trăit în celebritate şi au ales să treacă în nefiinţă cu discreţie, alegând să fie incineraţi. Amy Winehouse, Patrick Swayze, Heath Ledger sunt doar câteva dintre starurile a căror ultimă dorinţă a fost să fie transformaţi în cenuşă.
1 din 7

Amy Winehouse

Tânăra de doar 27 de ani a fost gasită moartă sâmbătă, 23 iulie, în apartamentul ei din cartierul londonez Camden. Potrivit tradiţiei evreieşti, Amy ar fi trebuit îngropata sau incinerată într-un interval de 24 de ore de la deces, însă acest lucru nu a fost posibil. Marţea aceasta, 26 iulie, Amy a spus "adio" lumii întregi. La ceremonia funerară, ţinută într-un cimitir din nordul Londrei, au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Cântăreaţa nu a fost însă îngropată, ci incinerată.

În timpul ceremoniei, tatăl artistei a declarat că îşi doreşte să facă în memoria fiicei sale un centru de recuperare pentru a ajuta persoanele dependente de droguri. De asemenea, tatăl artistei spune că fiica sa a reuşit să învingă dependenţa de droguri în ultima perioadă şi că îţi regăsise fericirea alături de Reg Traviss.

Familia va trebui să aştepte patru săptămâni pentru a afla rezultatele autopsiei şi a testelor toxicologice.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 29 Iul 2011, 21:37
    directia este gresita...

    Nici macar cand multumiti cuiva ca v-a atentionat despre greselile voastre nu puteti scrie corect... "diecare"?? Gata, asta mi-a pus capat! Voi nu recititi dupa ce ati scris? Nu va dati seama ca de la voi nu se prea admit greseli ca reprezentati site-ul asta? De o vreme incoace tot despre Bote, Oana, Pepe, Monica si Irinel citesc... Ceva mai util... oricat am urmarit nu am gasit... am tot asteptat. Totul e prea superficial! O zi buna!

    7
    1

  • ileana.voicu pe 29 Iul 2011, 10:09
    @criss, @anne

    Buna Multumim pentru observatie. Am remediat greseala. Va asteptam de diecare data, la fel de prompte.

    2
    5

  • criss pe 29 Iul 2011, 01:27
    august??

    hei, 23 august, 26 august???? suntem in IULIE!!:D

    7
    1

  • anne pe 29 Iul 2011, 00:51
    ha??!!!!

    pe 23 august a murit Amy???!! error..

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod