Hollywood: 6 procese ridicole în care au fost implicate vedete

Chiar dacă sunt celebri şi adoraţi de milioane de oameni, artiştii de la Hollywood nu sunt feriţi de scandaluri şi procese, care de care mai ciudate sau mai penibile. Iată câteva cazuri de scandaluri ridicole care au ajuns în sala de judecată.
1 din 7

P. Diddy, acuzat de organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001


O femeie din Statele Unite l-a dat în judecată pe rapper, cerând fabuloasa sumă de 1 miliard de dolari şi acuzându-l pe celebrul muzician de implicare în organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001. De asemenea, Valerie Joyce Wilson Turks, căci acesta este numele femeii, susţine că a fost iubita lui P. Diddy, cu care ar avea un fiu, Cornelius Wilson, în vârstă de 23 de ani. Femeia a declarat că rapperul alături de Kim Porter, fosta iubită a acestuia, şi Rodney King, un bărbat devenit celebru în Statele Unite după ce a fost agresat de forţele de poliţie din Los Angeles în timpul unor incidente petrecute în 1991, ar fi dărâmat turnurile gemene şi i-ar fi abuzat copiii în mai multe rânduri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • P Diddy pe 2 Feb 2012, 15:37
    Proces

    E adevarat, Cornelius este fiul nostru. Eu m-am mutat la voi in Romania, aici e bine, avem salarii, mancarea nu costa mai nimic, e misto rau. Salut fanii.

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod