Hollywood: 5 vedete trecute de 40 de ani care au ratat şansa de a deveni mame

La 45 de ani, Kylie Minogue spune că a acceptat faptul că s-ar putea să nu devină părinte niciodată. Cântăreaţa australiană nu este singura vedetă în această situaţie.

Când cariera vine pe primul loc în viaţa unei femei, atunci familia are de suferit.Multe dintre divele de la Hollywood au amânat întemeierea întemeierea unei familii şi au trecut de 40 de ani fără a cunoaşte bucuria de a fi mamă.

 Sursă foto: Hepta

1 din 6

Kylie Minogue

Are 45 de ani, este frumoasă şi are o carieră de succes în muzică. Cu toate acestea, este singură. În urmă cu câteva zile, cântăreaţa australiană a declarat că a acceptat, în sfârşit, faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.

Pentru Kylie Minogue ultimul an a fost unul zbuciumat, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Artista s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relaţie de cinci ani, şi-a schimbat echipa managerială, a renunţat la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu şi a devenit membru în juriul emisiunii-concurs "The Voice" din Marea Britanie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 18 Mar 2014, 17:16
    ..

    Vorbiti de parca a fi mama TREBUIE sa fie prioritatea oricărei femei. Nu toată lumea tânjește dupa viata de familie,cred ca e timpul sa va treziți la realitate.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod