Hollywood: 5 vedete slabe care nu fac nimic pentru silueta lor

Are 26 de ani şi numără printre cele mai sexy actriţe. O mare împătimită a dulciurilor, Blake Lively reuşeşte să-şi menţină silueta fără diete şi sport.

Crezi că dietele drastice şi programele de exerciţii obositoare sunt cheia spre o siluetă perfectă? Ei bine, nu în toate cazurile.Multe dintre vedetele invidiate pentru corpul lor susţin că nu se abţin de la mâncare şi nici nu petrec mult timp în sala de gimnastică.Iată cine sunt norocoasele!

Foto: Hepta

1 din 6

Blake Lively

"Ador prăjiturile şi nu fac sport," se destăinuia actriţa în vârstă de 26 de ani într-un interviu pentru US Weekly. Vedeta susţine că nu are secrete sau sfaturi pentru tinerele care vor să aibă corpul ei. "Însă, dacă ma veţi întreba peste 10 ani, probabil voi regreta acest răspuns... Nici măcar nu consum multă apă," a adăugat Blake.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Andra pe 9 Apr 2014, 16:39
  ..

  Megan Fox spunea nu demult ca mănâncă doar fructe si legume. Nu e dieta,e un stil de viata insa nu baga numai prăjeli si dulciuri sa arate asa

  0
  0

 • kiki pe 9 Apr 2014, 15:10
  evident...

  ...ca cele f tinere n-au nevoie de diete (sport,sex,roluri ce le solicita) In schimb,Jolie se pare ca minte,avand in vedere multele declaratii ingrijoratoare ale sotului,bonelor,prietenilor etc (nu mananca aproape nimic doar ceva prafuri,probabil !)

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod