Hollywood: 5 vedete jignite de Amanda Bynes. Cine sunt "victimele"?

"Chris Brown te-a bătut pentru că eşti urâtă" sunt cuvintele dure pe care actriţa în vârstă de 28 de ani le-a adresat cântăreţei Rihanna. Nu este însă singura vedetă atacată de Amanda Bynes.

Cândva una dintre cele mai promiţătoare actriţe de la Hollywood, în prezent Amanda Bynes se luptă cu dependenţa de droguri şi a ajuns de nerecunoscut. Pe lângă schimbarea fizică, comportamentul vedetei a suferit mari modificări, actriţa în vârstă de 28 de ani fiind banuită că are grave probleme psihice. În ultimii ani, Amanda a fost acuzată pentru lovire şi fugă de la locul accidentului, a fost prinsă la volan beată, cu permisul suspendat şi şi-a recunoscut dependenţa de droguri internându-se într-o clinică de dezintoxicare. În plus, vedeta şi-a făcut şi numeroşi duşmani în rândul starurilor de la Hollywood, pe care i-a atacat dur.

Din decembrie anul trecut, actriţa se află sub supravegherea părinţilor în casa acestora. Lynn Bynes este ferm convinsă că fiica ei nu suferă de nicio boală psihică, singura problemă a acriţei fiind, susţine femeia, dependenţa de marijuana. "Amanda nu are nicio boală mintală. Nu a fost niciodată diagnosticată ca schizofrenică sau bipolară. Îi pare foarte rău pentru jignirile ei, pentru declaraţiile ei şi pentru tot ceea ce a făcut sub influenţa marijuanei", a declarat zilele trecute mama vedetei pentru US Weekly. Rămâne de văzut dacă va obţine iertarea vedetelor pe care le-a jignit.

1 din 6

Rihanna

În mai anul trecut, actriţa a decis să o atace pe una dintre cele mai populare cântăreţe ale momentului, Rihanna, despre care a scris pe contul de Twitter că este urâtă. "Chris Brown te-a bătut pentru că eşti urâtă", a fost unul dintre mesajele pe care Bynes le-a adresat cântăreţei şi care a declanşat un adevărat scandal între cele două.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod