Hollywood: 5 vedete ghinioniste în dragoste

Au frumuseţe, bani şi cariere de succes. Cu toate că sunt iubite şi dorite de milioane de oameni, sunt vedete care tânjesc după dragostea unui singur om şi care, pe plan sentimental, nu sunt tocmai fericite. Divorţurile şi despărţirile scandaloase le-au adus frustrări peste care cu greu reuşesc să treacă. Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Christina Aguilera sunt doar câteva dintre divele care se declară neîmplinite din punct de vedere sentimental.
1 din 6

Jennifer Aniston


Unul dintre divorţurile care au făcut vâlvă la Hollywood este cel dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Deşi divorţul se zvoneşte că a fost provocat de aventura actorului cu Angelina Jolie, Jen a declarat că problemele din mariajul lor au apărut din cauza nesiguranţei şi instabilităţii sale, cauzate de divorţul părinţilor ei.

După eşecul din căsnicia cu Brad, timp de peste 5 ani, Jennifer nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă. După divorţ, Aniston a avut trei relaţii cunoscute de scurtă durată - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. În prezent, actriţa pare a-şi fi găsit liniştea alături de actorul Justin Theroux. După atâtea relaţii eşuate Aniston susţine că nu şi-a pierdut speranţa în iubire, ci dimpotrivă, caută să înveţe din greşeli.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LittleMissSunshine pe 25 Oct 2011, 17:57
    wtf??

    Daca au divortat inseamna ca sunt distruse??Au trecut si ele printr-o perioada mai grea,asa cum avem si noi "ocazia"cateodata". Fericirea nu consta in a avea o relatie.Si Jennifer Aniston pare sa fie exemplul ideal-este singura si se simte foarte bine.

    13
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod