Hollywood: 5 vedete distruse de divorţ

Se spune că ce nu te omoară te face mai puternic. Aceste vorbe sunt valabile şi în cazul unui divorţ care, deşi dureros pentru ambele părţi, întotdeauna unul dintre parteneri rămâne cu o suferinţă mai mare. Christina Aguilera, Jennifer Aniston sunt doar câteva dintre vedetele care nici până în prezent nu au reuşit să depăşească trauma despărţirii de persoana iubită.
1 din 6

Christina Aguilera: divorţ şi kilograme în plus

Cinci ani de căsnicie alături de Jordan Bratman a încheiat Christina pe 12 octombrie 2010, la vârsta de nici 30 de ani. Deşi surse ale site-ului TMZ.com susţineau că cea vinovată de divort este artista, despre care se zvoneşte că nu a fost fidelă în căsnicie, tot ea pare a fi cea mai afectată de acest divorţ.

Prietenii vedetei susţin că aceasta suferă cumplit după despărţire şi că divorţul este motivul pentru care artista se comportă ciudat. Kilogramele în plus care i-au afectat silueta cât şi problemele pe care le întâmpină în carieră arată impactul puternic pe care l-a avut divorţul asupra vieţii artistei. "Nu e sinceră cu ea însăşi. Spune mereu că este o femeie puternică şi că este bine, dar nu recunoaşte că este foarte greu să treci de un divorţ. Crede că a revenit la viaţa de altădată, dar adevărul este că are nevoie de mai mult timp pentru a-şi reveni" declara un apropiat al vedetei pentru revista People.

Aguilera declara la un moment dat despre soţul ei: "Incep să plâng când mă gândesc la toate lucrurile bune pe care le-a adus în viaţa mea. Împreună suntem mai puternici, mai înţelepţi... ".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miriam1980 pe 30 Aug 2011, 04:36
    continuare porcarie de articol

    eva longoria si-a revenit de mult, are alta relatie cu un barbat mai bun, sper, pt ca e o persoana deosebita si merita oameni de calitate in jurul ei.

    0
    0

  • miriam1980 pe 30 Aug 2011, 04:35
    alta porcarie de articol

    in primul rand vreau sa spun ca ma mir cum de mai citesc porcariile astea de articole pe eva, cred ca ma plictisesc rau de tot in al 2 lea rand nu stiu unde i se pare celui care a scris articolul ca vedetele astea nu isi mai revin. aguilera a divortat de curand si sufera si ea probabil ca orice om dupa divort, o sa-si revina stati voi linistiti. jennifer aniston si-a revenit de mult iar faptul ca nu s-a recasatorit nu inseamna ca e ceva in nregula cu ea, ma distreaza cum o vad toti nefericita si amarata si ea e probabil mai multumita si santisfatuca decat 100 de femei maritate

    0
    0

  • LittleMissSunshine pe 29 Aug 2011, 12:25
    .

    Normal ca sunt niste persoane distruse psihic! In primul rand din cauza divortului si a urmarilor acestuia care afecteaza orice persoana si in al doilea rand din cauza presei care face presiuni asupra acestora in aflarea informatiilor pe care oricum le va "inflori".

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod