Hollywood: 5 vedete cu pasiuni de groază

Ştiai că frumoasa Angelina Jolie are o pasiune mai specială şi chiar scârboasă legată de sânge? Şi nu este singura ciudăţenie a actriţei. Află care sunt cele mai ciudate hobby-uri ale vedetelor.
1 din 6

Angelina Jolie colecţionează... bandaje


Când unul dintre copiii actriţei are o rană, aceasta colecţionează bandajele pătate de sânge într-un borcan. Pentru Angelina, acestea sunt nişte mici opera de artă. Însă nu aici se termină pasiunea pentru sânge a vedetei. Prietenii spun că Angelina obişnuia să le propună iubiţilor să guste din sângele lor. În plus, în timpul relaţiei cu Billy Bob Thornton, cei doi purtau la gât câte o fiolă cu sângele celuilalt. Potrivit actriţei, interesul ei pentru sânge şi moarte s-a născut în urmă cu mult timp, încă din copilărie fiind atrasă de moarte şi obişnuia să colecţioneze cuţite.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rose pe 29 Nov 2011, 09:47
    ****

    De unde aţi inventat că Johnny Depp colecţionează păpuşi? Într-adevăr, când fiica sa, Lilly Rose, era mai mică, se juca împreună cu ea cu păpuşile Barbie, pentru a-i face plăcere-se ştie că este un tată deosebit de afectuos - asta nu înseamnă că le colecţionează pentru el! Se vede că sunteţi în pană de subiecte!

    8
    1

  • Dyutza_003 pe 28 Nov 2011, 20:25
    Buna

    Johnny Depp...papusi?!! lol :D N-am stiut.

    1
    3

  • yukako666 pe 28 Nov 2011, 18:46
    pasiuni ciudate...

    chiar ciudate pasiunile astea,da. dar fiecare are cate o pasiune(macar). in capul fiecarui om pasiunea lui i se pare normala sau macar demna d acceptat. aceste genuri d pasiuni au anumite proveniente... pasiunea lu angelina jolie probabil sa nascut din intrebarea perfect normala: ce este moartea? si apoi ,interesand-o subiectul,sa documentat. astfel a capatat o pasiune. nu gasesc nimic morbid in asta. mi se pare cv normal

    1
    3

  • onutta21 pe 28 Nov 2011, 09:41
    ****

    chiar ciudate pasiunile astea

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod