Hollywood: 5 vedete care s-au pozat goale cu mâna lor

Majoritatea vedetelor de la Hollywood au conturi pe reţelele de socializare şi simt nevoia, mai mereu, să informeze fanii unde sunt, ce fac, ce şi-au mai cumpărat, ce au mai mâncat şi chiar care sunt  tendinţele în materie de costume de baie sau frizuri pubiene. Iată câteva dintre vedetele care s-au pozat goale.
1 din 6

Demi Moore, ca o adolescentă

În septembrie 2010 şi-a făcut o serie de fotografii în baie, îmbrăcată sumar şi apoi le-a postat pe Twitter. Actriţa demonstrează că se poartă ca o adolescentă, deşi vârsta ei este departe de pubertate.

Ce a vrut să demonstreze cu acest gest? Probabil să facă multe femei să-şi plângă în pumni atunci când văd cât de bine arată la cei aproape 50 de ani.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tygrutza pe 6 Iun 2011, 17:28
    ....

    fiecare fc ce il duce capu

    1
    0

  • dragutza_carolina pe 4 Iun 2011, 22:58
    Majoritatea nici nu e scandaloasa

    Demi Moore nu mi se pare dezbracata.Din contra,e super sa aiba asa corp la varsta pe care o are.Miley Cyrus e tanara si curioasa.E clar ca nu-i mai virgina dar totusi nu-si expune poze in care apare goala.Si unde-i Vanessa Hudgens?parca si ea si-o facut o poza de genu asta:))

    1
    0

  • dragutza_carolina pe 4 Iun 2011, 22:54
    Rihanna nu-i normala

    Eu nu stiu ce-o apucat-o pe femeia asta dar chiar ca s-a schimbat.E exact "good girls gone bad".Asa draguta era la inceputul carierei si acuma face chestii din astea...eu am crezut ca-i o femeie normala la cap dar vaisamar de capu' ei.Numa la sex se gandeste.Dovada sunt pozele astea si melodiile astea cu S&M,Te amo so rude boy...bleah.Mi-e greata de ea

    3
    2

  • andreea pe 3 Iun 2011, 21:41
    ...

    Hai ca miley cyrus nu erachiar dezbracata si alea in costum de baie,mare branza le poti vedea oricand la plaja asa

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod