Hollywood: 5 vedete care s-au îndrăgostit de România. Află motivele lor!

România a devenit o destinaţie preferată de producătorii de filme. Astfel că anual avem drept musafiri nume cunoscute de la Hollywood şi nu sunt puţini cei care au fost cuceriţi de frumuseţea locurilor patriei noastre. Iată 5 dintre vedetele care s-au declarat îndrăgostite de ţara noastră.
1 din 5

Kevin Costner

După doar câteva sâptămâni de filmări pentru miniseria "Hatfields & McCoys" care au avut loc în ţara noastră anul trecut, marele actor a declarat că a fost cucerit de locurile şi oamenii din România şi a promis că se va întoarce curând. "Iubesc România şi mă simt minunat aici. Am fost tratat ca un rege, deşi nu mă aşteptam la asta. Plănuiesc să revin pentru a vizita toată ţara", a fost declaraţia starului la plecare.

În plus, Kevin Costner, care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune, a mulţumit României în discursul său. "A fost o călătorie minunată. Le mulţumesc tuturor oamenilor din faţa camerei şi din spatele ei, oamenilor din România".

Miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film şi realizată în România, a primit cinci premii Emmy, două la categorii artistice - pentru cel mai bun actor în rol principal (Kevin Costner), respectiv secundar (Tom Berenger) - şi trei la categorii tehnice - pentru cel mai bun mixaj de sunet (românul Dragoş Stanomir, alături de Christian Cooke şi Brad Zoern), cel mai bun machiaj şi cel mai bun montaj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod