Hollywood: 5 vedete care au câştigat lupta împotriva anorexiei

Anorexia este cea mai des întâlnită tulburare de alimentaţie la femeile tinere sau adolescente. Se manifestă prin perioade îndelungate de înfometare şi de refuz al persoanei de a se alimenta. Iar obsesia pentru siluetă face victime atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi în lumea celor faimoşi şi bogaţi. Iată câteva dintre vedetele care au înfruntat crunta boală!
1 din 6

Lady Gaga, anorexie şi bulimie de la vârsta de 15 ani

Deşi a promovat imaginea unei femei puternice, vedeta nu este nici ea ocolită de probleme când vine vorba de sănătate. Cântăreaţa a dezminţit zvonurile care circulau în ultimul timp, potrivit cărora creşterea în greutate a fost provocată de o sarcină. După ce a fost criticată pentru faptul  că s-a îngrăşat cu mai mult de zece kilograme, Lady Gaga a dezvăluit că se luptă cu tulburările de alimentaţie încă din adolescenţă. Artista s-a pozat în lenjerie intimă şi a postat imaginile pe blogul său oficial cu comentariul: "Bulimie şi anorexie de la 15 ani. Dar astăzi m-am alăturat revoluţiei corpului. Pentru a inspira curaj".

Vedeta de 26 de ani susţine că este mândră de corpul său, indiferent de kilograme. "Asta sunt eu cu adevărat. Sunt mândră de mine, indiferent de dimensiunile pe care le am", a declarat Gaga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod