Hollywood: 5 vedete acuzate de furt. Vezi cine sunt infractorii!

Nu sunt perfecte şi de multe ori nu reprezintă un model de urmat. În ciuda averilor impresionante cu care se laudă, vedete au fost prinse călcând strâmb şi acuzate de furt. Iată 5 dintre infractorii Hollywood-ului.
1 din 6

Chris Brown


Nu este la prima abatere. Nu demult, cântăreţul a fost acuzat că a lovit-o pe fosta sa iubită, Rihanna, iar acum câteva zile o femeie din Florida a declarat că vedeta i-a furat telefonul mobil. Întâmplarea a vut loc, potrivit aşa zisei victime, în faţa unui club din Miami, duminica trecută. Dacă va fi dovedită, infracţiunea s-ar clasata drept "furt prin smulgere", potrivit raportului poliţiei.

Christal Spann a declarat că l-a zărit de Brown şi pe rapperul Tyga ieşind dintr-un club şi s-au urcat într-o maşină. Aceasta s-a apropiat pentru a-i face o poză lui Chris Brown, iar acesta a coborât geamul şi i-a smuls telefonul. Cântăreţul nu a fost arestat şi nici pus sub acuzare până în prezent, însă reprezentanţii poliţiei susţin că procuratura pregăteşte un mandat de arestare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 26 Apr 2012, 18:16
    ..

    Deci ..ma dispera niste reclame!!! se incarca atat de greu pagina ..si cand colo ..ce sa vezi ...vreo 2-3 reclame ..ca nu-s satula de ele...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod