Hollywood: 5 femei celebre care au luptat împotriva cancerului. Cine a câştigat?

Cancerul a fost numit drept boala secolului şi asta din cauza numărului tot mai mare de oameni afectaţi de această maladie. Cancerul nu face discriminări, iar vedetele sunt predispuse la acelaşi grad de risc ca oamenii obişnuiţi. Iată 5 dintre femeile eroine care au luptat şi au învins necruţătoarea boală!
1 din 6

Sharon Osbourne

De frica unei noi lupte împotriva cancerului, soţia rockerului britanic Ozzy Osbourne a ales să facă o mastectomie dublă (extirparea ambilor sâni pe cale chirurgicală). Decizia vedetei în vârstă de 60 de ani a venit după ce a aflat că organismul ei prezintă o genă care creşte considerabil riscul de apariţie a cancerului mamar.

"Am avut cancer în trecut şi nu am vrut să trăiesc încă o dată sub o astfel de presiune: am decis să elimin tot"
, a declarat Sharon Osbourne pentru revista Hello!, făcând referire la diagnosticul de cancer la colon din anul 2002.

"Pentru mine, nu a fost o decizie mare. Am luat-o imediat, fără să mă gândesc prea mult. Nu am vrut să îmi trăiesc restul vieţii cu această umbră plutind deasupra mea. Vreau să trăiesc încă multă vreme şi să fiu o bunică bună pentru Pearl. Nici măcar nu m-am gândit la sânii mei într-un mod nostalgic. Am vrut doar să pot să îmi trăiesc viaţa fără să îmi fie frică tot timpul", a explicat vedeta decizia de a face mastectomie.

În acest an, Sharon Osbourne a devenit bunică după ce fiul ei Jack şi soţia acestuia, Lisa Stelly, au adus pe lume o fetiţă, Pearl. Jack, în vârstă de 26 de ani, a fost diagnosticat în prima parte a acestui an cu scleroză în plăci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod