Hollywood: 5 divorţuri la care nu se aştepta nimeni. Află motivele!

Nimic pe lumea aceasta nu pare a fi sortit să dureze o veşnicie. Chiar şi marile iubiri ajung la un final, mai devreme sau mai târziu. O demonstrează cuplurile care după ani în care şi-au jurat dragoste eternă, au ales calea despărţirii. Iată câteva dintre căsniciile la care nu ne aşteptam să se încheie cu un divorţ.
1 din 6

Russell Crowe şi Danielle Spencer

Un nou cuplu "perfect" se destramă. După o căsnicie de nouă ani şi 23 de ani de relaţie, Russell Crowe şi Danielle Spencer au anunţat zilele trecute că divorţează. Cei doi sunt părinţii a doi băieţi, în vârstă de 8 şi 6 ani. Relaţia actorului de 48 de ani cu Danielle Spencer a început la filmările producţiei "The Crossing" în 1989.

Câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în "Gladiatorul" (2001) şi Danielle Spencer nu au făcut nicio declaraţie publică cu privire la motivul despărţirii, însă gurile rele spun că ar fi vorba de infidelitate. În luna iunie, soţia actorului a fost surprinsă în timp ce se îmbrăţişa cu dansatorul australian Damian Whitewood, partenerul său în emisiunea televizata "Dancing with the stars". De asemenea, surse din anturajul cuplului spun că de vină pentru această despărţire este şi programul foarte încărcat de filmări pentru producţia "Les Miserables", care l-a ţinut pe Crowe departe de familia sa, stabilită în Sydney.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod