Hollywood: 5 bărbaţi supersexy, dar cu reputaţie de iubiţi "răi"

Fiecare dintre noi am visat, cel puţin o dată, să avem o relaţie cu bărbat celebru şi bogat. Cadouri scumpe, vacanţe în locuri exotice şi o nuntă de poveste care să apară pe primele pagini ale tabloidelor, toate acestea se numără printre dorinţele multor femei. Deşi sunt bogaţi, faimoşi şi chipeşi, nu toţi bărbaţii de la Hollywood reprezintă o partidă bună.Motivul?Fie că sunt afemeiaţi, fie că sunt dependenţi de substanţe interzise, fie că au reputaţie de bătăuşi, o mare parte dintre staruri au dovedit că nu sunt făcuţi pentru relaţii serioase.Iată 5 dintre cei mai sexy, dar cu reputaţie de  de iubiţi "răi"!
1 din 6

Leonardo DiCaprio

Actorul în vârstă de 38 de ani şi-a creat un renume de afemeiat, din cauza colecţiei mari de iubite, majoritatea supermodele. Printre femeile celebre care au trecut prin patul starului se numără Erin Heatherton, Blake Lively, Bar Rafaeli, Gisele Bundchen. Se zvoneşte chiar că starul a avut o relaţie şi cu românca Mădălina Ghenea, care în prezent este iubita actorului Gerard Butler.

Dacă în viaţa personală, Leonardo nu pare că îşi găseşte liniştea, cariera sa este în plină ascensiune. Starul se poate lăuda cu o cariera mai mult decât frumoasă, cu 3 nominalizări la Oscar şi încă 9 la Globul de Aur, dintre care şi un premiu pentru cel mai bun actor (dramă) în "The Aviator" (2005).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod