Hollywood: 14 vedete care s-au făcut de râs pe plajă. Vezi cum!

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te afli pe plajă şi să-ţi pierzi slipul în mare, spre amuzamentul celor prezenţi? Sau ca sutienul cel frumos decoltat să dezvăluie mai mult decât ai fi vrut? Din fericire pentru tine, nu eşti persoană publică, iar momentele penibile sunt rar imortalizate. Vedetele de la Hollywood sunt urmărite pas cu pas, iar paparazzii nu scapă niciun moment. Iată 14 imagini haioase de pe plajă care le fac pe celebrităţi să se ruşineze.
1 din 15

LeAnn Rimes

 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teodor pe 16 Mar 2013, 18:13
    s-au facut de ras....

    Extraordinara stire!Soc!Soc!Urmeaza interviu cu o purtatoare de cuvant care citeste 2 fraze,un vecin de dupa un gard care confirma,o baba care zice ca nu stie,apoi din nou o blonda balbaita care face 3 pasi sa scoata 2 fraze invatate la cursurile facultatii lui peste cu adresa pe o usa jegoasa de garsoniera.Josnic,jenant,periferie...Stire de 20 de bani...ca voi...

    0
    0

  • GabiAdochitei pe 1 Sep 2012, 14:47
    raspuns pentru comentariul lui Gheonea

    Bai omule, nu te masura tu cu vedetele, ca tu daca teai pune sa faci ceau facut ele si un rahat care sta zilnic pe net tear critica tear durea fix in pl, si orikm is persoane normale, ca tine, ca mine, dar fac filme atata tot (adica au alt serviciu, nus maturatori ca tine). asa ca te rog, termina cu "rusine cu asemenea corpuri", ca io inca nam vazut corpul tau si is sigur ca nu arata mai bn ca ale lor

    0
    0

  • GabiAdochitei pe 1 Sep 2012, 14:43
    apararea vedetelor

    Sau facut de ras? cum asa? Vati facut voi mai degraba ca nu aveati ce posta pe pagina voastra jalnica, la plaja tre sa te simti bn, nu sa iti fie grija de 2-3 ratati care nau viata si va fac poze, in locul lor vas da pe toti in judecata, ca sa va saturati voi de poze:))

    0
    0

  • Lui pe 4 Mai 2012, 14:44
    ce porcarie de articol

    In afara de Kesha, care are un corp de parca tocmai a nascut 10 copii deodata, toti oamenii astia arata ok. Si pana la urma, chiar si Kesha, ce sa faca daca asa arata, sa mearga pe sub pamant sau sa se opereze toata? Sunt si ei oameni, doar noi suntem prosti si visam sa aratam ca ei in imaginile lor photoshopate..

    15
    0

  • me pe 4 Mai 2012, 14:35
    articol de 2 bani

    voi nu aveti ce sa mai scrieti.nu mi se pare nimic ridicol in conditiile in care la plaja vezi numai fete cu tate goale, pline cu silicoane.nu cred ca intereseaza pe cineva acest articol.

    2
    2

  • Taraxacus pe 4 Mai 2012, 13:16
    De loc

    S-au facut de ras chira si daca erau imbracate, unele din ele arata urat de tot, chiar departe de pretentiile si aerele pe care le au. Kim Kardasian nu se face de ras nici imbracata nici dezbracata nici p-artial dezbracata sau cum o fi, probabil se face de ras daca deschide gura ....

    2
    2

  • lara pe 4 Mai 2012, 11:36
    prostii

    Bine ca femeile din romania care merg in tzatzele goale n-au o treaba, iar astora, care-s si vedete, pentru niste mici accidente sunt taxate!!! Penal articol, e facut la plictiseala

    5
    1

  • Alices pe 3 Mai 2012, 23:32
    Articol exagerat

    Oricui i se poate intampla asa ceva!!! Nu s-au facut de ras, va faceti voi de ras ca revista ca publicati asa ceva!!! Daca nu stiti ce sa mai scrieti mai bine va abtineti!!! Mai bine mai putine articole decat astfel de aberatii!!!

    5
    0

  • krina pe 3 Mai 2012, 20:13
    so???

    au sfarcuri. asa, si? care e mega-stirea?

    7
    0

  • monika pe 3 Mai 2012, 16:55
    omggg:O keshaaa!

    Doamne kesha face haltere de la un timp?

    0
    0

  • bia pe 3 Mai 2012, 09:10
    s-au facut de ras

    Unele dintre ele s-au facut de ras pentru ca port 2 fasii de carpa in loc de costume de baie care le vin prea mici si apoi..poc...raman fara ele.

    4
    0

  • Gheonea pe 2 Mai 2012, 19:42
    Vedetele Pozate in Situati penibile

    Vedetele de la Hollywood!atat de extravagante in videoclipuri sau filme,iar in viața reala sunt mai urate ca o femeie normala care nu si-a făcut niciodată o operație estetica! Rusine cu asemenea corpuri!

    3
    10

  • ana pe 2 Mai 2012, 11:07
    Ridicol

    Rusine ca li se vad sfarcurile?Cand apar fara sutiene este normal?Ce paradox.

    11
    0

  • 3m0nik pe 1 Mai 2012, 16:43
    Cine se face de ras?

    Clar nu aceste vedete,defapt oameni.Doar pentru ca li se atribuie cuvantul vedeta le ia dreptul de a fi o fiinta umana care are nevoie de intimitate si ca oricum i se poate intampla asta?

    22
    1

  • amor_sempiternus pe 1 Mai 2012, 12:58
    exagerati

    acuma, ce-i asa mare lucru, se mai intampla, sunt chestii care le patesti cand esti la mare, nu-i nimic interesant in articolul asta; "s-au facut de ras" cu ce ?

    27
    1

  • suzi pe 1 Mai 2012, 11:45
    ei nah

    mda...s-au facut de ras...interesanta exprimare mai ales ca sunt situatii in care ne regasim fiecare din noi...va faceti de ras voi ca publicati astfel de articole, cred ca sunteti cam in pana de informatii...nu??

    43
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod