Hollywood: 10 vedete care sunt frumoase şi fără machiaj. Se poartă natural!

Sunt foarte atente la imaginea lor, astfel că sunt rare momentele în care sunt surprinse fără machiaj sau îmbrăcate neîngrijit. Este vorba de celebrităţile de la Hollywood, despre care gurile rele spun că, fără machiaj, sunt o apariţie banală şi chiar urâtă. Ei bine, fotografiile care le arată cum sunt ele în mod natural le contrazic.
1 din 11

Katy Perry

Un clip care a apărut recent o arată pe cântăreaţă fără strop de machiaj. Vedeta poate fi recunoscută cu greu şi asta pentru că şi-a obişnuit fanii cu un chip acoperit de machiaj. Naturală, Katy arată cu mult mai tânără.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deea pe 30 Iun 2012, 12:25
    precis...

    sa fim seriosi...in afara de katherine heigl si beyonce restul toate arata urat sau se confunda cu peisajul.Gwyneth arata ca o baba emma watson seamana cu un soricel iar katy perry chiar ma dezaageste.imi parea sincer mai frumoasa si mai conturata.acum arata fada fara machiaj.sigur prospetimea tenului exista dar...atat.punct

    1
    2

  • B pe 30 Iun 2012, 11:52
    Ce??

    Doar Katherine Heigl, Alicia Silverstone si Gwyneth nu poarta deloc machiaj. Restul nu poarta la fel de mult ca de obicei.

    2
    0

  • heba pe 29 Iun 2012, 10:07
    ?

    Alicia Silverstone se poate lauda cu un chip frumos? :/

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod