Hollywood: 10 secrete întunecate ale vedetelor

Fie că au fost abuzate sexual, fie că au asistat la fapte îngrozitoare, fie că au un trecut mai mult decât controversat, vedetele de prim rang din străinătate încearcă din răsputeri să-şi ascundă o zonă importantă a vieţii lor.
Fie că au fost abuzate sexual, fie că au asistat la fapte îngrozitoare, fie că au un trecut mai mult decât controversat, vedetele de prim rang din străinătate încearcă din răsputeri să-şi ascundă o zonă importantă a vieţii lor. Charlize Theron, Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau Oprah Winfrey sunt numai o parte dintre persoanele publice care ar da orice ca să şteargă anumite amintiri din viaţa lor.

Frumoasa Charlize Theron, spre exemplu, are o poveste demnă de filmele de groază. Pe când avea 15 ani a fost martora unei crime îngrozitoare. Din cauza abuzurilor la care a fost supusă, mama ei i-a omorât tatăl, un individ extrem de violent, dependent de alcool. "Totul s-a schimbat pentru mine din ziua în care tatăl meu a murit. Ani de zile am încercat să ascund adevărul, spunând că a murit într-un accident de maşină. Foarte târziu am reuşit să trec peste această traumă", explică actriţa.



Angelina Jolie este o sursă inepuizabilă de astfel de secrete şi de fiecare dată, aceastea, sunt legate de viaţa ei sexuală. Într-o biografie neoficială a starului, autorul Andrew Marton a scris că, la 16 ani, Angelina a avut o relaţie intimă cu iubitul mamei ei. "Marcheline locuia cu un iubit de care era foarte îndrăgostită, dar Ange s-a culcat cu el pe când avea 16 ani, cu puţin timp înainte să renunţe la şcoală. Mama ei a aflat şi a pus capăt relaţiei cu bărbatul. Ange îi răneşte pe toţi cei care ţin şi au încredere în ea", a declarat o persoană apropiată artistei, citată de Marton.

Şi în jurul celei care i-a botezat pe gemenilor pe care îi are cu Brad Pitt s-au iscat numeroase controverse. Jenny Shimizu, căci despre ea este vorba, se pare că a fost amanta lui Jolie şi că încă există o relaţie destul de apropiată între cele două.



Nici viitoarea regină a Spaniei, prinţesa Letizia Ortiz, nu a fost tocmai uşă de biserică în trecut. În cartea intitulată "Letizia Ortiz: o republicană la curtea lui Juan Carlos I" sunt dezvăluite secrete scandaloase despre ea. Autorul, jurnalistul catalan Isidre Cunill, susţine că Letiţia s-a drogat, a pozat nud, a fost arestată şi a avortat în tinereţe.



Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente femei din lume, femeia de culoare care a reuşit să facă istorie în televiziune, ascunde de zeci de ani de zile un secret dureros. La 14 ani, Oprah a dat naştere unui copil rezultat dintr-un viol. Micuţul, născut prematur, a decedat la o lună de la naştere.



Kim Kardashian intră şi ea în lista vedetelor cu secrete întunecate. După apariţia casetei XXX în care vedeta a fost protagonistă, a venit rândul ca opinia publică să afle de mariajul secret pe care modelul l-a trăit când avea 19 ani. Kardashian s-a căsătorit atunci cu Damon Thomas, un bărbat cu 10 ani mai mare decât ea, un mariaj în care cuvântul de ordine a fost violenţa domestică. Kardashian a rămas traumatizată după această căsătorie şi a avut nevoie de câţiva ani buni ca să-şi revină. "Corecţiile" cu pumnii, ameninţările cu moartea şi gelozia i-au adus pe cei doi în pragul divorţului.



Woody Allen şi-a demonstrat nonconfirmismul nu numai în zona profesională ci şi în cea personală. El a părăsit-o pe Mia Farrow pentru a se căsători cu Soon-Y-Previn, care i-a dăruit doi copii. Secretul constă în faptul că Soon-Y-Previn este fiica adoptată de Allen cu Mia Farrow.



Jack Nicholson, unul dintre cei mai apreciaţi actori de peste Ocean, este fiul surorii lui. În 1976, revista Time dezvăluia că de fapt cea despre care se spunea că este sora actorului, îi era de fapt mama, iar cea căreia Nicholson îi spunea  mamă îi era, în realitate, bunică.



Jennifer Lopez se ruşinează cu primele apariţii televizate pe care le-a avut. Una dintre acestea a fost realizată în timpul unei preselecţii pentru trupa de dans a lui MC Hammer. Vedeta avea atunci 20 de ani şi-şi dorea cu ardoare să iasă în evidenţă, iar acest lucru este demonstrat de stilul vestimentar şi de comportament. (Vezi video).

 


Teri Hatcher, protagonista serialului "Neveste disperate", a fost violată de unchiul ei. Actriţei i-a trebuit mult timp să vorbească despre chinul la care a fost supusă de bărbat ani la rândul. Declicul s-a produs în momentul în care Hatcher a aflat că unchiul ei a mai violat o fată de 14 ani care s-a sinucis. În momentul acela a povestit poliţiei coşmarul prin care a trecut şi a colaborat la arestarea agresorului.

5 Noiembrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luci.luciana pe 18 Nov 2010, 23:48
    sufera toti

    Socant ! la prima vedere par atat de fericite dar de fapt si vedete sufera

    0
    0

  • neli pe 6 Nov 2010, 00:44
    secretele vedetelor

    Atat de frumoase, atat de bogate si atat de suferinde...Of Doamne!!! Oare tragediile noastre intereseaza pe cineva? Nu cred. Oricum suferinta unora dintre noi este mult mai morala iar aceste articole ne ajuta sa ne creasca stima fata de noi insine.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod