Hollywood: 10 imagini cu vedete fotoşopate. Vezi cum arătau înainte şi după!

Este aproape imposibil să apari perfect în fotografii, aşa cum arată vedetele în paginile revistelor. Cu toate acestea, celebrităţile sunt prezentate fără niciun defect. Iată câteva imagini cu vedete înainte şi după ce au fost refăcute în photoshop.
1 din 11

Kim Kardashian

Forme perfecte. Asta ne arată paginile revistelor glamour. După ce imaginile de mai sus au fost făcute publice, vedeta nu s-a arătat deloc deranjată şi a admis că este departe de a fi perfectă. "Da, am celulită. Ce femeie cu forme generoase nu are? Câţi oameni nu apelează la Photoshop? Se foloseşte mereu. Sunt mândră de corpul meu, iar această fotografie arată că dacă apar pe coperţile revistelor, nu înseamnă că sunt perfectă," a scris Kim pe blogul personal.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • niki pe 24 Oct 2012, 15:29
    fotoshop

    camerun diaz arata ok si fara corecturi

    0
    0

  • simika pe 25 Sep 2012, 10:32
    modificari nesemnificative

    cearcanele sunt enstopate la majoritatea, iar de slabit doar cateva...mai mult imperfectiunile pielii sunt enstopate...dramatica schimbarea mi se pare la Kim Cattrall, chiar au exagerat, macar 2-3 riduri sa ii fi lasat, au facut-o de arata ca la 20 de ani si are 54 de ani femeia.....au exagerat fff mult!!!!!!!!!!!!

    2
    0

  • y pe 25 Sep 2012, 10:03
    ba da!

    Eva Longoria in poza cu photoshop e mai slaba decat in prima..se vede clar

    0
    0

  • y pe 25 Sep 2012, 10:01
    aici ati dat-o in bara!

    Eva Mendes,serios la poza asta ce nu vi se pare frumos,tipa chiar e frumoasa si arata bine si nici in poza cu photoshop nu e perfecta,nu e foarte modificata poza ca la celelalte.

    2
    0

  • x pe 24 Sep 2012, 21:28
    Oare?

    Numai ele sa fie fotoshopate?? pe bune?!?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod