Heidi Klum, fără lenjerie intimă pe Instagram: Imaginea îndrăzneață postată de model

Să mănânce un desert în timp ce stă întinsă în pat, purtând doar un sutien, pare să fie ceva obișnuit într-o zi din viața lui Heidi Klum.
Modelul german a postat pe Instgarm o fotografie care a încins imaginația fanilor. Heidi s-a lăsat fotografiată în camera de hotel stând întinsă pe pat, în timp ce poartă nimic altceva în afară de un sutien cu imprimeu floral. Ea nu poarta slipi și savurează o prăjitură de pe o farfurie care îi acoperea zona intimă.

Citește și: Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, fosta soție și actuala iubită ale lui Chris Martin, împreună pe covorul roșu


Nu este prima dată când starul postează fotografii în care apare în ipostaze îndrăznețe. Luna trecută a publicat pe Instagram o imagine din timpul unei ședințe foto desfășurate într-o cameră de hotel.
Ea apare purtând un top scurt cu mâneci lungi și slipi asortați. Heidi promovează noua colecție de lenjerie modelatoare SKIMS, lansată de Kim Kardashian în colaborare cu casa de modă italiană Fendi.


Într-una dintre imagini, supermodelul ține o pereche de sandale pufoase cu toc pe un platou, iar într-o altă fotografie are un trandafir în gură. Ea apare și în câteva selfie-uri făcute în oglindă, în care poartă piese din colecția ce va fi lansată pe 9 noiembrie.


Colecția SKIMS x Fendi include piese vestimentare modelatoare, precum rochii și topuri cu prețuri ce încep de la 950 de dolari. Colanții modelatori se vând cu 1100 de dolari, iar colecția include și o jachetă puffer ce va avea prețul de 2950 de dolari, potrivit people.com.

Heidi a specificat în postările sale că sunt reclame, adăugând hashtagul #ad (reclamă).
Vedeta a preferat să blocheze comentariile la aceste postări în care apare în ipostaze cât se poate de îndrăznețe.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani și-a făcut apariția pe covorul roșu în luna august a acestui an alături de fiica sa, Leni, care a decis să îi calce pe urme și să devină model.

Leni, care a apărut deja pe copertele Glamour Germania și Vogue Germania, este primul copil al lui Heidi. Aceasta mai are alți trei copii din relația cu Seal. 
„I-am spus că la finalul zilei trebuie să fii mulțumită de tine însăți. Și că nu trebuie să faci nimic din ce nu vrei să faci. Este OK să spui nu.
Nu trebuie să le faci întotdeauna oamenilor pe plac”, a dezvăluit Heidi pentru People.

„Sunt mereu alături de Leni. Iar ea este o fată cu capul pe umeri”, a adăugat modelul.

Leni a apărut pe coperta ediției din luna ianuarie a Vogue Germania într-un pictorial alături de mama sa celebră.

„Este distractiv pentru ea să facă asta. Nu se teme de camere pentru că a mers de multe ori cu mine la ședințe foto sau pe platourile de filmare”, a declarat Heidi despre cariera de model a fiicei sale.

Adolescenta a semnat un contract cu agenția CAA Fashion, iar mama sa are un rol direct în alegerea contractelor. „Am ajutat-o cu obținerea unor oferte și în prezent are o mulțime de proiecte în desfășurare.
Este foarte emoționant. Face lucrurile pe care eu am visat mereu să le fac!”, a spus Heidi.

Heidi mai are trei copii din căsnicia cu fostul său soț, Seal - Henry, de 15 ani, Johann, 14 ani, și Lou, 11 ani.

Foto: Hepta; Instagram/heidiklum
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod