Hannah Montana se pregăteşte de nuntă cu un look emo

Vedeta în vârstă de 19 ani îşi ţine fanii la curent cu toate noutăţile de pe plan personal, iar dacă îşi tunde părul, ea simte nevoia să le împărtăşească tuturor noul ei look. Însă de data asta Miley n-a fost prea inspirată: din clipa în care a pus pe Twitter prima poză cu foarfeca intrând în pletele ei, s-a stârnit un potop de reacţii negative.

Vedeta în vârstă de 19 ani îşi ţine fanii la curent cu toate noutăţile de pe plan personal, iar dacă îşi tunde părul, ea simte nevoia să le împărtăşească tuturor noul ei look. Însă de data asta Miley n-a fost prea inspirată: din clipa în care a pus pe Twitter prima poză cu foarfeca intrând în pletele ei, s-a stârnit un potop de reacţii negative.


Fosta prinţesă Disney pare să transmită un mesaj clar. Chiar dacă se va mărita cu Liam Hemsworth, asta nu înseamnă că va fi genul de nevastă cuminte care să aibă grijă de o droaie de copii, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Adeptă a schimbărilor dese de look, Miley Cyrus a umblat din nou la aspectul ei fizic şi tinde să calce pe urmele lui David Beckham, renumit pentru numeroasele sale tatuaje şi frizuri.
Miley şi-a făcut deja tatuaje, dar n-a fost suficient pentru un copil mare care vrea să se menţină în centrul atenţiei. Aşa că s-a tuns, dar nu oricum. Vedeta a ales o variantă cam îndrăzneaţă pentru o viitoare mireasă, lăsându-l pe Chris McMillan - un hair stilist cunoscut la Hollywood, cel care a realizat coafura lui Jennifer Aniston pe vremea când ea juca în "Friends" - să-i taie foarte scurt pletele blonde.

Fanii n-au fost însă prea încântaţi. Miley i-a luat prin surprindere, postând mai întâi o poză cu ea surprinsă chiar în momentul în care Chris McMillan se pregătea să-i taie primele şuviţe. În scurt timp, fanii au început să o roage să nu facă "o asemenea greşeală", însă era prea târziu. Iritată de criticile care curgeau în valuri, cântăreaţa a simţit nevoia să-şi apere decizia. "Dacă n-aveţi ceva drăguţ de zis, nu spuneţi nimic. E părul de pe capul meu, nu al altcuiva, şi e pe ducă :)", a scris ea.

Foarte încântată de noul ei aspect, actriţa din "Hannah Montana" le-a scris milioanelor de urmăritori de pe Twitter: "Niciodată în viaţa mea nu m-am simţit mai bine". Ea a povestit că un trecător n-a recunoscut-o, iar când i-a spus cine e, acesta n-a crezut-o, spunându-i: "Arăţi mai bine decât Miley Cyrus".

Potrivit Daily Mail, actriţa şi-a completat look-ul emo cu un tricou negru, un lanţ de rocker din argint şi o pereche de ghete cu talpă groasă, apoi a postat un mesaj ciudat: "Mă simt aşa drăguţă ohhh aşa drăguţă şi gayyyy... fericită :)".

Miley a găsit, în sfârşit, un stil care îi place, după ce în ultimele săptămâni şi-a schimbat look-ul de mai multe ori, notează Daily Mail. Cântăreaţa şi actriţa americană era cunoscută pentru părul ei brunet, iar luna trecută a afişat o tunsoare bob. Se pare că ea nu era prea încântată cum îi stătea, întrucât purta deseori capul acoperit. Săptămâna trecută, ea a apărut rasă pe ceafă şi cu părul revărsat spre umărul drept.

Miley Cyrus s-a logodit la finele lunii mai cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, cu care are o relaţie de trei ani.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul cântec/ The Last Song" în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.
Liam a cerut-o de soţie pe Miley pe 31 mai şi i-a oferit logodnicei sale un inel cu un diamant de 3,5 carate.

Foto Twitter / Mediafax

 

14 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cuiipasa pe 14 Aug 2012, 15:36
    awaa

    CE prosti sunteti. 1. nu e look emo. 2. nu o cheama hannah montana

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod