Halle Berry spune că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea: „Este iubirea vieții mele”

Halle Berry a spus că iubitul său, muzicianul american Van Hunt, este iubirea vieții ei.
Actrița în vârstă de 55 de ani, deținătoare a unui premiu Oscar, a fost prezentă la cea de-a patra ediție a evenimentului Annual Celebration of Black Cinema & Television, unde a primit trofeul Career Achievement Award pentru întreaga carieră în cinematografie.

Citește și: Celebritatea își spune cuvântul. Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie pentru că vrea să-și „trăiască viața ca un om normal”


În discursul de acceptare, Halle i-a mulțumit partenerului său de viață pentru susținerea pe care i-a oferit-o.

„Am găsit în sfârșit iubirea, anul acesta. Știți cu toții că a fost o călătorie dureroasă pentru mine”, a glumit actrița, făcând referire la relațiile destrămate pe care le-a avut de-a lungul anilor.

„Ați văzut cum am dat greș iar și iar.
Și pe lângă faptul că am regizat prima dată un film, mi-am găsit de asemenea iubirea vieții. Știu că acest lucru este adevărat și știu și de ce. Pentru că dai greș de atâtea ori încât știi cum arată eșecul. Pentru că am dat greș de atâtea ori, știu acum cum arată dragostea cu adevărat”, a declarat vedeta.


„Partenerul meu, Van, este aici în această seară și mă susține”, a mai spus Berry.

Halle, care și-a făcut anul acesta debutul ca regizor cu filmul „Bruised”, a declarat într-un interviu pentru numărul din decembrie al revistei Women's Health că se simte „împlinită” în viață alături de iubitul său.

„Îmi doresc să îl fi cunoscut mai devreme ca să îl fi putut iubi de mai mult timp.
Mă simt împlinită. Sunt fericită în viața mea sentimentală, ca mamă și ca artist”, a mărturisit actrița.

„Sunt o mamă mult mai bună în aceste circumstanțe decât aș fi fost dacă aș fi rămas într-o relație care nu îmi făcea bine și care nu mă făcea să mă simt așa cum am nevoie să mă simt ca femeie”, a adăugat Halle.

Berry și Hunt și-au făcut relația publică în septembrie 2020. La acea vreme, o sursă a declarat pentru People că cei doi formează un cuplu de câteva luni și că Van Hunt i-a cunoscut pe cei doi copii ai actriței - Nahla, de 13 ani, și Maceo, de opt ani.

Halle a fost căsătorită cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despățit în anul 2015.
Înainte de relația cu Martinez, a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice și cu actorul și cântărețul Eric Benet.

Actrița americană are cu se lăuda și din punct de vedere profesional. Ea a fost răsplătită cu premiul People's Icon Award 2021 pentru contribuția sa în cinematografie în cadrul Galei People's Choice Awards, desfășurată pe 7 decembrie în Santa Monica.

Luna trecută și-a făcut debutul ca regizor cu filmul „Bruised”, care a devenit numărul unu în topul celor mai vizionate filme pe Netflix în săptămâna lansării.

Ea a sărbătorit realizarea cu un video postat pe Instagram în care dansează pe melodia „Automatic Woman” de pe coloana sonoră a filmului „Bruised”.

„Când afli cu o seară înainte că filmul tău este pe primul loc în SUA și al doilea în lume și începi să bei pentru a sărbători”, a scris Berry săptămâna trecută în postarea de pe Instagram.

Foto: Hepta; Instagram/halleberry

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod