Gwyneth Paltrow, din nou fără machiaj: Selfie pe plajă cu Robert Downey Jr

Actriţa în vârstă de 42 de ani s-a amuzat cu fostul ei coleg din distribuţia filmului "Iron Man" la un picnic pe malul oceanului.

Gwyneth Paltrow şi Robert Downey Jr au jucat împreună în "Iron Man", "Whiplash" şi "The Mandarin". Au lucrat bine de fiecare dată şi au rămas amici în afara platourilor de filmare. Duminică, cei doi actori au făcut din nou echipă, de data însă cu un scop mai relaxant.

Fosta soţie a solistului de la Coldplay, Chris Martin, a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Robert Downey, înainte de un picnic pe plajă. Gwyneth apare fără machiaj, îmbrăcată cu un tricou alb, în timp ce părul ei blond străluceşte în lumina soarelui.

Îmbrăcat cu un bluzon alb, tras peste un tricou maro şi cu o pălărie de camuflaj pe cap, Robert Downey Jr a pus o figură serioasă.



Actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie interesantă: un portret al personajului pe care l-a interpretat în "Avengers", realizat în întregime din sare şi piper. "Din fericire, piperul nu este gelos pe sare...", a scris el.

Gwyneth Paltrow obişnuieşte să se pozeze fără machiaj, cel mai recent instantaneu în care ea afişează un look natural fiind realizat tot pe plajă. De această dată, ea s-a fotografiat alături de fiica ei, Apple, în vârstă de 11 ani.

"Zi de plajă cu mica mea frumuseţe", a scris vedeta lângă imaginea publicată pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LUMINITA pe 24 Sep 2015, 11:38
    Gwyneth Paltrow

    Este o artista apreciata si ca orice om a imbatranit!Fara machiaj nu arata prea bine ,la fel si partenerul sau Robert care arata varsta..Asa imbatranim toti doar ca ei sunt in centrul atentiei.Sa ne amintim asa cum erau in filme, nu sa-i jignim!Imbatranire aeste un fenomenn biologic,nu scapa nimeni de ea!

    0
    0

  • mimi pe 19 Aug 2015, 16:28
    nasoala

    e nasoala in orice pozitie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod